Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţia Rutieră Zalău are un nou şef


Pentru câştigarea şefiei Biroului Rutier Zalău au intrat în luptă patru candidaţi. Dintre aceştia, singurul care a reuşit să promoveze cu brio concursul susţinut la sediul IPJ Sălaj a fost Bogdan Oltean, cel care până în prezent ocupa funcţia de şef al Biroului Tehnic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean


Miercuri, la IPJ Sălaj a avut loc concursul pentru şefia Biroului Rutier Zalău. La concurs s-au prezentat patru candidaţi, Bogdan Oltean – şeful Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic, Gabriel Dârjan – ofiţer rutieră, Daniel Chiba – ofiţer economic şi Gabriel Coman – cel care a asigurat interimatul la şefia Biroului Rutier Zalău.

Să spunem că pentru a promova examenul şi a putea fi admişi, cei patru candidaţi trebuiau să obţină minim nota 7. Concursul pentru şefia Biroului Rutier Zalău a constat în susţinerea unui interviu.

Cei patru candidaţi s-au prezentat şi la concursul organizat în luna august a acestui an, însă, atunci niciunul nu a reuşit să obţină nota de trecere. Acum, situaţia s-a mai îmbunătăţit un pic.

Bogdan Oltean a fost singurul care a reuşit să treacă cu brio de acest concurs, obţinând nota 8,50 şi totodată şefia Biroului Rutier Zalău. Gabriel Coman a luat 5,70, Gabriel Dârjan a primit 5,30, în timp ce Daniel Chiba a luat puţin peste nota 4.

Să spunem că noul şef al Biroului Rutier Zalău este din Zalău şi a absolvit Academia de Poliţie, urmând cursuri la zi. Înainte să ajungă şeful Biroului Tehnic, Oltean a lucrat la Serviciul Rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj