Connect with us

DIVIZIA A1

Nikola Rosic – jucător CSM Bucureşti: “Zalăul este favorită”


Voleibalistul grupării din capitală vede Volei Municipal ca fiind formaţia cu şanse mai bune să câştige duelul direct, însă bucureştenii sunt pregătiţi să dea tot ce au mai bun pentru a obţine un rezultat pozitiv


După un duel dificil, dar câştigat, în faţa celor de la Arcada Galaţi, pentru Volei Municipal Zalău urmează un nou test dificil. Astfel, următorul oponent cu care se vor duela zălăuanii va fi CSM Bucureşti, o formaţia care şi-a “întărit” lotul în vară şi care are obiective mai îndrăzneţe pentru această stagiune.

În vară, la gruparea din capitală a ajuns şi Nikola Rosic. Valorosul voleibalist este unul dintre cei mai importanţi oamenii ai bucureştenilor şi alături de colegii său au dus CSM Bucureşti pe locul 4, momentan, în Divizia A1.

Totuşi, pentru confruntarea directă de la Zalău, libero-ul formaţiei din capitală consideră Volei Municipal ca fiind favorită.

“Volei Municipal este echipa favorită să câştige acest meci. Dar, noi trebuie să ne concentrăm asupra noastră, să credem în abilităţile noastre şi să căutăm şansele noastre pentru a câştigat acest joc. Venim după un meci greu la Craiova, însă moralul nostru nu este la pământ. Trebuie să găsim modalităţi pentru a ne îmbunătăţi jocul şi să muncim din greu pentru a obţine maximul în fiecare meci. Întotdeauna trebuie să ne gândim la meciul care urmează şi nu la cele pe care deja le-am disputat”, ne-a spus Nikola Rosic.

Duelul dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Bucureşti va avea loc vineri, de la ora 18.00 în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

375 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1