Connect with us

DIVIZIA A1

Un nou meci tare pentru Volei Municipal Zalău


După derby-ul cu Arcada Galaţi, sălăjenii au parte de un nou joc dificil şi tot cu o candidată la primele locuri – CSM Bucureşti. Întâlnirea va avea loc la Zalău şi va fi a treilea la rând pe care gruparea de sub Meseş în faţa propriilor fani


Vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău:

Volei Municipal Zalău – CSM Bucureşti

Volei Municipal Zalău are parte de o perioadă extrem de încărcată, însă are norocul că nu trebuie să facă deplasări prea mult, deoarece ultimele jocuri au avut loc pe teren propriu. După ce săptămâna trecută a jucat returul cu Buducnost şi partida din campionat cu Arcada, la Zalău şi în această săptămână, Volei Municipal va juca în faţa propriilor fani.

Vineri, gruparea sălăjeană are parte de un nou derby, de data aceasta cu CSM Bucureşti, o formaţie care s-a întărit puternic în vară şi care are pretenţii la podium. Înainte de startul sezonului, echipa din capitală a făcut achiziţii importante, iar cu CSM Bucureşti au semnat şi doi jucători care în trecut au evoluat la Zalău, Marian Bala şi Gabriel Cherbeleaţă.

Nicolae Ghionea, Thiago Gelinski şi Henrique Parreira Batagim sunt ceilalţi jucători transferaţi în această vară, cu ajutorul cărora, CSM Bucureşti speră să cucerească o medalie la finalul sezonului. În mod normal, partida cu CSM Bucureşti trebuia să aibă loc în capitală, însă conducerea de la Volei Municipal a făcut o solicitare pentru ca jocul să aibă loc la Zalău, urmând ca returul din luna februarie să se dispute la Bucureşti.

S-a recurs la această practică, tocmai pentru ca formaţia antrenată de Nikolay Jeliazkov să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti jocul tur cu Steaua din 16-zecimile Cupei Challenge, care va avea loc tot la Zalău, miercurea viitoare.

Până la meciul cu Steaua, zălăuanii sunt focusaţi pentru partida cu CSM Bucureşti, care se anunţă una dificilă. Bucureştenii vin după o înfrângere severă, cu 0 – 3 pe terenul Craiovei, astfel că vor să obţină puncte sub Meseş pentru a nu pierde contactul cu primele clasate.

După şase etape, formaţia antrenată de Marian Apostu se află pe locul 4 cu 10 puncte, în timp ce Volei Municipal Zalău continuă să fie lider cu 16 puncte, la egalitate de puncte cu SCMU Craiova.

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Bucureşti se dispută vineri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău. Preţul unui bilet este 7 lei, iar elevii au acces gratuit.

519 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1