Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka sălăjeni au impresionat la Cupa Toamnei de la Baia Mare


Sportivii de la Clubul Copiilor şi CS Omega Şimleu Silvaniei şi CS Coste Jibou au strâns nu mai puţin de 35 de medalii, 13 de aur, 9 de argint şi 13 de bronz


Duminică, 18 noiembrie, sala de sport a Liceului “Emil Racoviţă” din Baia Mare a fost gazda ediţiei din acest an a Turneului Interjudeţean de Karate Shotokan “Cupa Toamnei”, eveniment organizat de către C.S.Condor din Baia Mare-preşedinte Duţă Viorel,  în colaborare cu D.J.S.T. Maramureş şi Asociaţia Nord Amical Karate.

Au participat peste 130 de sportivi de la 7 cluburi din judeţele Bihor, Satu Mare, Sălaj şi Maramureş, care s-au întercut în probe de kumite individual W.K.F. şi Shobu Ippon, atât la secţiunea speranţe- începători, cât şi la consacraţi.

Judeţul Sălaj s-a deplasat la concurs cu un lot de 31 de sportivi, conduşi de subsemnatul în calitate de coordonator pe linie de arbitraj şi sef al delegaţiei sălăjene.

A fost o atmosfera deosebită, plină de emoţie, mai ales pentru cei aflaţi la prima întâlnire cu un concurs oficial. A domnit fair-play-ul pe toată durata competiţiei, iar publicul aflat în număr foarte mare şi-a încurajat favoriţii foarte decent.

Şi medicul a fost foarte relaxat, el fiind solicitat foarte puţin. Un concurs frumos, cu premii frumoase, într-un cuvânt o acţiune reuşita din toate punctele de vedere. Delegaţia noastră a fost formată din sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, CS. Omega şi tânărul club jibouan C.S. Coste şi a avut o evolutie foarte bună, iar la finalul concursului şimleuanii strânseseră 12 medalii de aur, 7 de argint şi 8 de bronz.

Ocupanţii locurilor I: Maia Pop, Tania Pop (2), Cezar Croitoru, Ian Raţiu, Antonio Pasca, Mario Albu, David Cosma, Matei Bal, Nicolae Gal şi Marius Ilinca (2).

Pe locurile doi s-au situat: Medeea Toma, Amira Filip, Alexandra Barth, Ana Costea, Patrik Bakai, Mandel Krisztian şi Marius Cherecheş.

Locuri III au obţinut: Ana Costea, Ioana Rad, Alexandru Bede, Matei Ambrus, Mak Szilard, Ionuţ Vaida, Gabriel Cionca şi  Raul Balog.

Jibouanii au obţinut o medalie de aur prin Sabina Brăiloiu, 2 medalii de argint, Chis Imre şi Eduard Borz, iar bronz au luat Andrei Jecan, George Petrean, Daniel Bîrsan şi Alexandru Moldovan (2).

Felicitări copiilor, gazdelor, arbitrilor, şi le reamintim sălăjenilor că în acest sfârşit de săptămână ne întâlnim la Şimleu pentru seminarul de zonă şi examenele de centură. Este esenţial să ne adunăm din nou, aşa între prieteni şi să muncim împreună, ca o familie.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 noiembrie.

                   ♦  prof. Gheorghe Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE