Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka Andreea Szilaghi termină anul în forţă!


Sportiva originară din comuna Marca şi-a îmbogăţit zestrea de medalii  după cele patru cucerite la Naţionale şi Cupa României de la Târgu Secuiesc. În cei patru ani de activitate sub culorile clubului CS Good Dragon Marghita, karateka a ajuns la nu mai puţin de 60 de medalii!


 Timp de trei zile, sala de sport din oraşul Târgu Secuiesc (jud. Covasna) a fost “casa” ediţiei din acest an a Naţionalelor şi Cupei României, competiţii la care au participat peste 400 de sportivi din toată ţara.

În cadrul celor două evenimente au fost probe de Kata, Kumite, Shobu Ippon, precum şi de Shobu Sanbon.

Şi judeţul Sălaj a fost reprezentat la importantele evenimente de la Târgu Secuiesc, iar pe lângă delegaţiile de la Clubul Copiilor şi CS Omega Şimleu Silvaniei şi CS Dani San Zalău, judeţul nostru a fost reprezentat şi de Andreea Szilaghi.

Tânăra sportivă din comuna Marca a început să practice karate la CS Good Dragon Marghita, încă din urmă cu 4 ani.

În această perioadă, karateka din Marca a reuşit să cucerească nu mai puţin de 56 de medalii, înainte de competiţiile din judeţul Covasna, pe la turneele la care a participat.

Cifra medaliilor cucerite de Andreea Szilaghi avea să se rotunjească după Campionatul Naţional şi Cupa României, având în vedere că karateka din Marca a cucerit nu mai puţin de patru medalii, toate de bronz, la prestigioasele competiţii.

Sportiva de la CS Good Dragon Marghita a cucerit bronzul în probele de kata, şi kumite la Shobu Ippon, Shobu Ippon open şi W.K.F.

“Dintre toate Campionatele Naţionale la care am participat, acesta a fost cel mai greu. Am reuşit să cuceresc patru medalii de bronz, de care sunt mândră, pentru că am luptat mult pentru fiecare în parte. Se putea şi mai bine, sunt mulţumită de rezultatele obţinute”, ne-a spus Andreea Szilaghi.

De precizat că Andreea Szilaghi a mai cucerit în luna noiembrie încă trei medalii la Campionatul European din Bulgaria.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE