Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMĂ ORĂ. O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident mortal


În timp ce transporta o pacientă de la spital la domiciliu, o ambulanţă a intrat într-un copac de pe marginea Drumului Naţional DN 1H, pe raza comunei Băbeni. În urma impactului, femeia de pe targă a suferit răni grave şi după trei ore s-a stins din viaţă la spital


Luni după-amiază, la ora 16.10, un bărbat din Zalău conducea o ambulanţă pe Drumul Naţional DN 1H, în care se afla o pacientă.

În timp ce rula pe raza comunei Băbeni, autospeciala a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit într-un copac de la marginea drumului.

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că în localitatea Băbeni, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum – tronson de drum cu succesiune de curbe semnalizat corespunzător, carosabilul fiind umed, şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un copac. La momentul producerii evenimentului, ambulanţa se afla în misiune, adică transporta un pacient de la spital la domiciliu. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a pacientului, o femeie de 86 de ani”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Bunicuţa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din păcate, rănile au fost fatale, astfel că la ora 19.17 a fost declarat decesul femeii.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţistii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui grav accident.

De precizat că acesta este al doilea eveniment rutier grav de pe raza judeţului Sălaj, în care pacientul moare ca urmare a unui accident provocat de conducătorul auto de pe ambulanţă.

Celălalt caz a avut loc pe raza comunei Ileanda, pe data de 20 octombrie, când autospeciala a intrat în şanţ, iar pacienta, o femeie în vârstă de 83 de ani, s-a stins din viaţă la spital.

Vezi AICI amănute pe acest subiect.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj