Connect with us

DIVIZIA A1

Steaua Bucureşti, următorul adversar al Zalăului din Cupa Challenge


Meciul tur din 16-zecimi are loc la Zalău, pe 28 noiembrie, iar returul, la Bucureşti, în 5 decembrie


După ce două sezoane la rând a fost eliminată încă din primul tur al Cupei Challenge, Volei Municipal Zalău are parte de un parcurs mai lung în stagiunea 2018 – 2019. Deja gruparea de sub Meseş a trecut de un tur, în care s-a duelat cu modesta Buducnost, însă acum în 16-zecimi va avea parte de un adversar mult mai dificil. În această fază a competiţiei, gruparea de sub Meseş va avea parte de un duel românesc cu Steaua Bucureşti, ocupanta locului 3 în sezonul trecut al Diviziei A1, poziţie ce i-a oferit calificarea directă în 16-zecimi.

Partida tur dintre Volei Municipal Zalău şi Steaua are loc în 28 noiembrie, la Zalău, iar returul, în  5 decembrie, la Bucureşti. Înaintea acestei duble antrenorul Nikolay Jeliazkov este încrezător că echipa sa se poate califica în optimi.

“ Este bine din punct de vedere al distanţei că vom juca cu Steaua în Cupa Challenge. A fost greu să jucăm la Dej după o deplasare de 43 de ore şi mă bucur şi pentru rezultatul de la Dej. Cu Steaua, din punct de vedere al transportului va fi mai bine. Noi tratăm toate competiţiile serios şi cred că avem şanse să ne calificăm mai departe în Cupa Challenge, chiar dacă ne aşteaptă o dublă grea, iar meciul retur îl vom juca la Bucureşti”, ne-a declarat Nikolay Jeliazkov.

Şi căpitanul Leo Dal Bosco este încrezător că echipa sa poate trece şi de faza 16-zecimilor.

“Va fi frumos să jucăm cu Steaua în Cupa Challenge şi vrem să ne calificăm mai departe în competiţie”, a spus Leo, imediat după victoria din meciul retur cu Buducnost.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1