Connect with us

HANDBAL

Un egal şi un eşec pentru junioarele de la CSS Zalău


Echipa junioarelor II au obţinut un rezultat de egalitate împotriva celor de la ACS Alpha Oradea, în timp ce colegele lor mai mici au pierdut în deplasare la HC Arsenal Tăureni


După o pauză de o săptămână , junioarele celor de la CSS Zalău au revenit la finalul săptămânii trecute pe terenul de handbal.

Echipa junioarelor II, pregătită de Dan Pavel a întâlnit pe teren propriu ACS Alpha Oradea, în timp ce elevele Gabrielei Muntean şi Ralucăi Nicolae s-au deplasat la Tăureni, pentru jocul cu HC Arsenal.

Prestaţiile celor două echipe sălăjene în această ediţie de campionat sunt demne de lăudat, mai ales că junioarele II au terminat turul campionatului pe podium, fiind pe locul 3. Elevele lui Dan Pavel au făcut o nouă partidă bună şi au reuşit să obţină un rezultat de egalitate în faţa grupării din judeţul Bihor.

Chiar dacă în tur, la Oradea, CSS Zalău a reuşit să se impună, la returul din sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău meciul a fost unul mai echilibrat, iar la pauză, orădencele aveau avantaj. După revenirea de la cabine, zălăuancele au revenit pe tabelă şi în cele din urmă, partida s-a terminat la egalitate.

În ceea ce priveşte echipa junioarelor III, să spunem că tinerele handbaliste pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au avut parte de o deplasare dificilă, având în vedere că HC Arsenal Tăureni ocupă locul 3. Gruparea din judeţul Mureş s-a aflat în controlul partidei de la început şi până la final, obţinând în cele din urmă victoria.


Junioare II:

CSS Zalău – ACS Alpha Oradea 25 – 25 (11 – 12)

Junioare III:

HC Arsenal Tureni – CSS Zalău 38 – 18 (18 – 9)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL