Connect with us

JUNIORI

Cadeţii de la CSS Zalău revin spectaculos de la 0 – 2 şi câştigă la Bistriţa


CSS Zalău a reuşit să întoarcă rezultatul în faţa celor de la LPS Bistriţa şi a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă în această ediţie de campionat, fiind pe locul 2 în clasament, la două puncte în spatele liderului CSS Lapi Dej


Echipa de volei cadeţi de la CSS Zalău are parte de un debut fulminant de sezon. Astfel, în primele două etape, elevii lui Horea Giurgiu au obţinut două victorii clare pe terenul formaţiilor CSS 2 Baia Mare şi LPS Bihorul Oradea. În etapa a treia, CSS Zalău a avut etapă liberă, astfel că în runda a patra, cea de la finele săptămânii, zălăuanii au evoluat din nou pe teren străin, la Bistriţa. După o săptămână de pauză, voleibaliştii noştri au fost un pic mai “ruginiţi” şi au cedat primele două seturi celor de la LPS Bistriţa. Însă, motivaţi şi încurajaţi de antrenor, tinerii sportivi zălăuani au dat dovadă de mult curaj, ambiţie şi tărie de caracter şi în setul 3 au intrat mult mai motivaţi pe teren.

Elevii lui Horea Giurgiu şi-au adjudecat setul, iar în cel de-al patrulea set au continuat să practice un volei bun, adjudecânu-şi şi acest parţial. Astfel, la 2 – 2, jocul a avut nevoie de set decisiv pentru a stabili câştigătoare. În ultimul act, tot zălăuanii au deţinut controlul şi s-au impus, scor 15 – 11, completând astfel o revenire de senzaţie de la 0 – 2 la seturi. În urma acestui succes, CSS Zalău se află pe locul 2, cu 8 puncte, cu două mai puţin decât liderul CSS Lapi Dej.

LPS Bistriţa – CSS Zalău 2 – 3 (24, 19, -19, -20, -11)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI