Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău s-a impus în derby-ul sălăjean cu Atletic de la Liga Elitelor U 15


Duelul sălăjean de la Liga Elitelor U 15 a fost unul disputat, dar la final, CS Viitorul Zalău a avut câştig de cauză, graţie “dublei” lui Alexandru Lingurar


CS Viitorul Zalău şi Atletic reprezintă Sălajul în faza regională de la Liga Elitelor U 15, cele două formaţii fiind repartizate în aceeaşi serie. După primele două etape, CS Atletic avea o victorie obţinută chiar în deplasare, în timp ce Viitorul a pierdut primele meciuri. Dat fiind faptul că era şi gazdă, CS Atletic părea favorită, dar într-un derby judeţean acest aspect a contat mai puţin. Astfel, duelul de sâmbătă a fost unul echilibrat şi plin de ambiţii, iar CS Viitorul Zalău a fost echipa mai exactă şi a deschis scorul prin Alexandru Lingurar. Până la pauză, echipa antrenată de Ioan Dragomir a egalat prin Denis Sezgin, iar la vestiare s-a intrat cu 1 – 1.

În partea secundă, ocaziile au fost împărţite, însă Viitorul Zalău a fost mai pragmatică şi a câştigat derby-ul sălăjean, după un gol marcat de acelaşi Alexandru Lingurar, după o acţiune individuală.

“Scopul nostru este să formăm jucători pentru fotbalul mare şi nu urmărim o anumită clasare în campionat. A fost un joc bun din partea ambelor echipe, dar noi am avut ocazii mai multe”, a spus Daniel Sabou.

De cealaltă parte, tehnicianul celor de la CS Atletic a fost mulţumit de jocul echipei sale, chiar dacă rezultatul final a fost unul negativ.

”Din punct de vedere al jocului sunt mulţumit, deoarece jucătorii au jucat foarte bine, însă ratările s-au răzbunat. Lipsa de concentrare la finalizarea ne-a costat pierderea jocului. Până la urmă nu am pierdut războiul, ci doar o luptă, iar acest lucru le-am spus şi jucătorilor, care erau foarte supăraţi după ce au pierdut acest derby”, a spus Ioan Dragomir. După trei etape, CS Atletic Zalău se află pe locul 4, cu trei puncte, în timp ce Viitorul Zalău ocupă locul 5, tot cu acelaşi număr de puncte.

În etapa a IV-a programată sâmbătă, de la ora 10.00, Atletic va juca în deplasare la LPS Satu Mare, în timp ce Viitorul Zalău va evolua pe teren propriu cu Sporting Recea.

Atletic Zalău – Viitorul Zalău 1 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Denis Sezgin, respectiv Alex Lingurar

Rezultatele etapei a III-a din Seria a 14-a:

LPS Satu Mare – “U” Cluj                    1 – 5

Atletic Zalău – Viitorul Zalău            1 – 2

Sporting Recea – LPS Bistriţa             6 – 1

CLASAMENT:

1.“U” Cluj                 3    3   0   0            14 – 1       9

2. Sporting Recea 3     2   0   1             9 – 7        6

3. LPS Satu Mare 3      1   1   1            8 – 8        4

4. Atletic Zalău     3     1   0   2            3 – 5        3

5. Viitorul Zalău   3  1   0   2            3 – 10      3

6. LPS Bistriţa     3  0   1   2            3 – 9        1

 

Etapa a IV-a se dispută sâmbătă, ora 10.00:

“U” Cluj – LPS Bistriţa

Viitorul Zalău – Sporting Recea

LPS Satu Mare – Atletic Zalău

602 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL