Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău, de neoprit la juniori A


Gruparea pregătită de Claudiu Cornaci a bifat a şasea victorie consecutivă, după ce s-a impus la pas şi în deplasarea de la Turda. Zălăuanii continuă să se afle la egalitate de puncte cu CSS2 Baia Mare, care a câştigat cu 15 – 0 şi graţie unui golaveraj mai bun a revenit pe primul loc


La juniori A, CS Atletic este pe “cai mari”, iar de la startul sezonului regulat are doar victorii pe linie. Al şaselea succes la rând a fost obţinut sâmbătă, în deplasarea de la Sticla Arieşul Turda, unde elevii lui Claudiu Cornaci au practicat un joc bun, la fel ca şi în celelalte meciuri din această fază a campionatului. După o dominare evidentă şi câteva ocazii clare, CS Atletic a reuşit să deschidă scorul prin Andrei Şumlea, care a marcat cu o lovitură de cap, după o fază fixă. Zălăuanii au continuată să pună presiune la poarta adversă, iar Alin Lazăr a făcut 0 – 2 la surt timp, după ce l-a învins pe portarul advers cu un lob de toată frumuseţea! Tot în prima repriză, Florin Pop a avut o bară, iar Adelin Moroşan a ratat două situaţii bune de a marca.

În partea secundă, Dragoş Pop şi Alin Lazăr au trecut pe lângă gol şi în loc ca scorul să devină 0 – 3 s-a făcut 1 – 2 cu 5 minute înainte de final, clujenii reuşind să marcheze în urma unei lovituri libere. Nu s-a pus problema ca CS Atletic să piardă puncte la Turda, deoarece pe final, jocul a curs doar spre poarta clujenilor, iar zălăuanii mai puteau marca şi în ultimele minute. S-a terminat 1 – 2, iar CS Atletic a bifat a şasea victorie consecutivă, însă după această etapă a căzut pe locul secund, fiind depăşită în clasament de CSS 2 Baia Mare. Cele două formaţii se află la egalitate de puncte, dar maramureşenii au câştigat sâmbătă cu 15 – 0 şi graţie unui golaveraj mai bun au urcat pe primul loc.

“Chiar dacă ne-am impus la limită, victoria noastră a fost meritată, deoarece am controlat tot jocul şi am avut foarte multe ocazii. Sper să rămânem concentraţi şi pentru ultimele două meciuri din acest an. Încă nu ne gândim la derby-ul cu CSS 2 Baia Mare, deoarece avem un meci important şi sâmbătă, pe teren propriu cu Electrica Baia Mare, pe care trebuie să îl câştigăm şi să avem moral bun înaintea ultimei etape”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

Sticla Arieşul Turda – Atletic Zalău 1 – 2 (0 – 2)

Au marcat: Andrei Şumlea şi Andrei Lazăr

CS Atletic: Mădălin Şandor – Dănuţ Roşca, Olimpiu Ardelean, Alin Chende, Alexandru Taloş, Florin Pop, Andrei Şumlea, Dragoş Pop, Ştefan Ţîrle, Adelin Moroşan şi Alin Lazăr. Au mai evoluat: Laurenţiu Chiş, Raul Moldovan şi Adelin Teglaş. Antrenor: Claudiu Cornaci

Rezultatele etapei a VII-a, de sâmbătă:

Sticla Arieşul Turda – Atletic Zalău 1 – 2

LPS CSS Bihorul – CIL Sighetu Marmaţiei 3 – 0

Electrica Baia Mare – Luceafărul Oradea 1 – 7

CSS 2 Baia Mare – LPS Satu Mare 15 – 0

Minaur Baia Mare a stat

CLASAMENT:

1. CSS 2 Baia Mare 6 6 0 0 46 – 5 18

2. Atletic Zalău 6 6 0 0 37 – 5 18

3. Luceafărul Oradea 6 5 0 1 42 – 10 15

4. LPS CSS Bihorul Oradea 7 3 1 3 19 – 16 10

5. Minaur Baia Mare 6 3 0 3 11 – 16 9

6. Sticla Arieşul Turda 6 2 0 4 14 – 23 6

7. LPS Satu Mare 7 2 0 5 18 – 37 6

8. Electrica Baia Mare 6 0 1 5 7 – 26 1

9. Cil Sighetu Marmaţiei 6 0 0 6 2 – 58 0

Etapa a VIII-a se dispută sâmbătă, ora 12.00:

Luceafărul Oradea – CSS 2 Baia Mare

Atletic Zalău – Electrica Baia Mare

CIL Sighetu Marmaţiei – Arieşul Turda

Minaur Baia Mare – LPSS CSS Bihorul Oradea

LPS Satu Mare stă

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL