Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Adalbert Pintea aduce victoria pentru ACS Ardealul Crişeni în disputa cu Olimpic Bocşa


Jucătorul venit în această vară la gruparea pregătită de Călin Morar şi Bogdan Bărnuţiu a marcat golul victoriei în minutul 85, fructificând cu o lovitură de cap o centrare perfectă primită de la Florin Kordiş


În runda de la finalele săptămânii a avut loc un duel interesant la Crişeni, între ACS Ardealul şi Olimpic Bocşa. Cele două formaţii au oferit jocuri spectaculoase, cu goluri multe, de fiecare dată când s-au întâlnit. De altfel, confruntarea dintre cele două echipe poate fi considerată şi un derby zonal.

Totuşi, având în vedere locurile din clasament pe care le ocupă cele două formaţii, gruparea din Crişeni părea favorită în disputa directă şi asta s-a simţit şi în startul partidei, ACS Ardealul aflându-se în “control”.

Adrian Baidoc a creat panică în apărarea echipei din Bocşa, însă nu a găsit drumul spre gol, tabela fiind modificată pentru prima dată în acest joc de tânărul Sergiu Ardelean.

Atacantul gazdelor a scăpat singur cu Vlad Bonţe şi l-a învins cu un şut plasat pe experimentatul goalkeeper. Cei de la Ardealul Crişeni puteau să se distanţeze pe tabelă, însă Adalbert Pintea, Adi Baidoc sau Andrei Lăcătuş nu au nimerit spaţiul porţii.

De cealaltă parte, Olimpic Bocşa a trecut în mai multe rânduri pe lângă egalare, însă Bogdan Baidoc a fost de fiecare dată la post.

În cele din urmă, la un corner executat de Cosmin “Tassotti” Sabou, Cătălin Lazăr a deviat mingea în propria poartă, iar cele două formaţii se aflau din nou la egalitate, acesta fiind şi scorul pauzei.  Jucătorii celor de la Olimpic Bocşa au revenit mult mai motivaţi de la vestiare şi după câteva minute, Sergiu Păcurar a înscris şi şi-a adus echipa în avantaj.

Florin Kordiş a restabilit egalitatea în minutul 73. La acest scor, ambele echipe au forţat victoria, însă nu au găsit drumul spre gol. Totuşi, cu câteva minute înainte de final, Florin Kordiş a fost din nou în centrul atenţiei, şi a centrat perfect dintr-o lovitură de la colţul terenului pentru Adalbert Pintea care a marcat cu o lovitură de cap. Golul jucătorului venit de la Sporting Zalău a fost decisiv pentru soarta acestei partide.


ACS Ardealul Crişeni – Olimpic Bocşa 3 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Sergiu Ardelean (‘7), Florin Kordiş (‘73) şi Adalbert Pintea (‘85), respectiv Cătălin Lazăr (‘30-aut.) şi Sergiu Păcurar (‘54)

ACS Ardealul: Bogdan Baidoc – Sorin Iacob (cpt.), Florin Kordiş, Ovidiu Bojan (‘67 Marius Aciu), Cătălin Lazăr (‘76 Kulcsar Nicolae), Paul Hanga, Kaszta Adrian (‘63 Sebastian Pop), Andrei Lăcătuş, Adalbert Pintea, Sergiu Ardelean (‘46 Veres Pal) şi Adrian Baidoc. Rezervă: Marius Pop. Antrenor: Bogdan Bărnuţiu. Conducător: Călin Morar

Olimpic: Vlad Bonţe – Rareş Bărnuţiu (‘81 Bogdan Saitoş), Cosmin Cozma, Răzvan Gorgan, Uszkai Bela, Sergiu Oros (‘75 Gabriel Cighi), Cosmin Pop, Florin Bărnuţiu (‘82 Dan Mărcuş), Cosmin Sabou – cpt. (‘85 Ionuţ Hendea), Radu Puşcaş şi Sergiu Păcurar. Rezerve: Claudiu Mărcuş, Dacian Iacob şi Adrian Bob.  Delegat: Ioan Mărcuş

Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi: Adrian Iancău (Derşida) şi George Ladanyi (Zalău)

Observator AJF: Florin Morar (Zalău)

Jucătorul meciului: FLORIN KORDIŞ


Adalbert Pintea, jucător Ardealul Crişeni:„A fost un meci greu, din pricina terenului şi am întâlnit un adversar bun. Noi ne-am confruntat şi cu ceva probleme de lot, lipsindu-ne trei jucători importanţi, iar cei de la Bocşa au fost foarte arţăgoşi, făcând un presing foarte bun în prima repriză şi în primul sfert de oră din repriza secundă, după care au căzut fizic şi am început să îi dominăm. A fost un meci pe contre şi am ratat ocazii mari spre final. Este bine că în final am reuşit să obţinem cele trei puncte. La 2 – 2 fiecare echipă putea să câştige, deoarece ambele formaţii au ratat ocazii mari”.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL