Connect with us

Sporturi

Cezara But s-a oprit în sferturi la Oradea


Tenismena de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a fost învinsă în trei seturi de Anca Isac de la CS Sport 4Fun Timişoara


La finalul săptămânii trecute, la Oradea cu mic cu mare, tenismenii din judeţul Bihor, precum şi din restul judeţelor din ţară s-au prezentat la Cupa “CSM Oradea”.

La startul întrecerii s-au aflat şi reprezentanţi din judeţul Sălaj, este vorba de Cezara But (ACS Sergiu Carp Tennis Club), Mara Geiger (CS ProTenis Şimleu Silvaniei) şi de Andrei Ciortea (ACS Sergiu Carp Tennis Club). Fetele au concurat la categoria de vârstă 14 ani, în timp ce Andrei Ciorteas a luat startul categoriei de vârstă 10 ani.

Aşteptările erau mari, în special în ceea ce priveşte evoluţia celor două tenismene, mai ales că Cezara But era favorita numărul 2 a competiţiei, în timp ce şimleuanca Mara Geiger era favorita numărul 3.

Având acest statut, ambele sportive au beneficiat de primul tur liber, iar în faza următoare, Geiger a fost protagonista unei surprize neplăcute. Astfel, tenismena de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei s-a văzut nevoită să părăsească competiţia de la Oradea încă după primul meci de Patricia Mergheş de la CS Sport 4Fun Timişoara.

Cezara But, intrată în competiţie direct în turul II, a reuşit să se califice în faza următoare, după o victorie în două seturi în faţa Teodorei Buzner, de la ACS Sport Timişoara, scor 6 – 2, 7 – 6 (5).

În faza sferturilor de finală, eleva lui Sergiu Carp a dat peste Anca Isac de la CS Sport 4Fun Timişoara şi după un prim set câştigat la 0 (zero), Cezara But le-a cedat pe următoarele două, fiind de asemenea nevoită să părăsească prematur competiţia din judeţul Bihor.

În ceea ce îl priveşte pe Andrei Ciortea, acesta a părăsit competiţia încă după primul meci, fiind învins de Lucas Milos de la CS Helios Timişoara.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi