Connect with us

DIVIZIA A1

CS Volei Municipal Zalău primeşte vizita vicecampioanei


După calificarea la pas în 16-zecimile Cupei Challenge, sălăjenii se concentrează pentru următoarea partidă din campionat, una care se anunţă una foarte dificilă


Volei Municipal Zalău traversează o perioadă bună în campionat şi după trei victorii de trei puncte a urcat în fotoliul de lider. Gruparea de sub Meseş a ajuns la egalitate de puncte cu SCMU Craiova, însă are un setaveraj mai bun decât oltenii, astfel că a urcat pe primul loc.

În această perioadă, gruparea de sub Meseş trebuie să lupte pe două fronturi, Cupa Challenge şi Divzia A1, însă se concentrează pe ambele competiţii, având în vedere că în cupele europene vrea să aibă un parcurs cât mai lung, iar în campionat nu mai vrea să cedeze fotoliul de lider.

După meciul cu Buducnost, formaţia zălăuană trebuie să găsească resuresele necesare şi pentru jocul de sâmbătă din campionat, cu Arcada Galaţi.

Gruparea antrenată de Nikolay Jeliazkov are parte de un adversar dificil, este vorba de vicecampioana României, o echipă solidă a campionatului care an de an se bate la primele locuri.

Şi în această stagiune, gălăţenii şi-au anunţat candidatura la primul loc şi în vară au făcut câteva transferuri interesante, însă Arcada a avut un început de campionat mai modest şi în ultimele două etape a pierdut puncte importante.

Formaţia de la Dunăre s-a  impus doar cu 3 – 2 în deplasarea de la Baia Mare, iar în partida de pe teren propriu cu SCMU Craiova a pierdut, tot după un meci ce a durat cinci seturi. În aceste condiţii, Arcada Galaţi a căzut pe locul 4 şi după patru jocuri are 9 puncte acumulate.

În sezonul trecut au fost cinci dueluri oficiale între Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi, iar gălăţenii au câştigat patru dintre ele, trei în campionat şi unul în semifinalele Cupei României.

Atunci însă, Arcada avea un lot mult mai bun decât al Zalăului, dar în vară situaţia s-a schimbat, iar Volei Municipal a făcut transferuri importante şi este printre favoritele la câştigarea campionatului. Ţinând cont că joacă şi acasă, formaţia antrenată de Nikolay Jelizakov porneşte cu prima şansă în derby-ul cu Arcada, dar are nevoie şi de sprijinul suporterilor la primul meci mai tare de pe teren propriu din acest campionat.

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău. Preţul unui bilet este 7 lei, iar elevii au acces gratuit.

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău: Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1