Connect with us

BOX

FOTO. Cristian Filip şi-a asigurat o medalie la Campioantele de box ale Uniunii Europene


Pugilistul cu origini din Sălaj a reuşit să se califice în semifinalele importantei competiţii ce are loc în Spania, urmând să boxeze pentru accederea în ultimul act pe 17 noiembrie, împotriva unui croat


În această perioadă, la Valladolid, în Spania se desfăşoară Campionatele de box ale Uniunii Europene.

La această competiţie este prezent şi pugilistul Cristian Filip. Legitimat la CS Dinamo Bucureşti, sportivul îşi are originile în satul Noţig, de lângă Cehu Silvaniei, acolo unde revine de fiecare dată cu plăcere, dar dacă doriţi să îi aflaţi povestea, puteţi da click AICI.

Filip este un sportiv de mare perspectivă, care anul trecut a reuşit să cucerească o medalie de bronz la Campionatul European de Tineret din Antalya, pentru ca în acest an, la Cupa României, pugilistul de la CS Dinamo să cucerească medalia de argint, după ce în semifinale a trecut de Adrian Popuţea, de la CSM Zalău.

Revenind la competiţia din Spania, Cristian Filip a reuşit să-şi asigure o medalie la Campionatele de box ale Uniunii Europene, după ce l-a învins în sferturile de finală, la puncte, scor 3 – 2, pe finlandezul Krenar Aliu.

În semifinale, Cristian Filip va boxa cu croatul Toni Filipi. Meciul dintre cei doi va avea loc pe 17 noiembrie.

“Este primul meu campionat la seniori şi vreau să demonstrez că am valoare şi aici, dar adevăratul meu obiectiv este în 2019, la Europenele U22 din Rusia”, ne-a spus tânărul pugilist.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 noiembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX