Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii sălăjeni au intervenit la 24 de evenimente într-o singură noapte


Polițiștii au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. De asemenea, polițiștii au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a nouă șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic


La data de 13 noiembrie a.c., la nivel judeţean, poliţiştii au acţionat în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii au acționat cu toate aparatele radar.

De asemenea, au fost constatate 17 infracţiuni, din care o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere (conducere fără permis), două infracţiuni contra integrităţii corporale şi sănătăţii (vătămare corporală din culpă), o infracţiune contra libertăţii persoanei (ameninţare), opt infracţiuni contra patrimoniului (furturi, distrugeri, tentativă la infracţiunea de furt), iar diferenţa au constituit alte fapte.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii au aplicat şi 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27285 lei, pentru neregulile constatate.

Totodată, au fost reținute nouă permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătit să intervină atunci când situaţia o impune.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj