Connect with us

Sporturi

Un nou turneu în Spania pentru sălăjeanul Eric Verdeş


Tenismenul de la CSM Zalău a fost prezent la două competiţii de tenis de câmp în Palmanova – Mallorca. Dacă în primul turneu, rezervat categoriei de vârstă 14 ani a ajuns până în sferturi, la cel de-al doilea, a reuşit să treacă de calificări şi să ajungă pe tabloul principal


După ce a câştigat Cupa Dyadora de la Timişoara, atât la simplu, cât şi la dublu, Eric Verdeş şi-a încercat norocul, din nou, la finalul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie la două turnee în Spania, la Palmanova – Mallorca.

Primul turneu, a avut loc la finalul lunii octombrie şi a fost rezervat categoriei de vârstă 14 ani, iar Eric Verdeş a făcut o figură frumoasă, reuşind să ajungă până în sferturile de finală ale Guillermo Villas Academy Trophy.

Cel de-al doilea turneu din Spania la care a luat parte Eric Verdeş a fost tot Guillermo Villas Academy Trophy, dar de această dată, competiţia a fost rezervată categoriei de vârstă 16 ani. Pentru a ajunge pe tabloul principal al competiţiei, sportivul de la CSM Zalău a trebuit să treacă de calificări, lucru reuşit cu succes.

Astfel, Eric Verdeş a trecut în primul tur de canadianul Kailash Nath, scor 6 – 1, 6 – 1, după care l-a învins şi pe elveţianul Jan Jauch, scor 1 – 6, 7 – 5, 6 – 1.

Ajuns pe tabloul principal al competiţiei, Eric Verdeş a dat peste maghiarul Merse Deli, pe care l-a învins în două seturi, 6 – 0, 6 – 2.

Din păcate, însă, drumul sălăjeanului nostru la cel de-al doilea turneu din Spania s-a oprit prematur în turul II, fiind eliminat de italianul Daniel Bagnolini, scor 1 – 6, 1 -6. Totuşi, această experienţă îi va fi benefică pentru următoarele turnee la care intenţionează să participe talentatul tenismen şi cu siguranţă va fi o experienţă din care are numai de învăţat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi