Connect with us

Feminin

Universitatea Alexandria a urcat pe locul 2 în Liga 1 Feminin. REZULTATELE COMPLETE

Gruparea din judeţul Teleorman a obţinut o victorie la limită în faţa nou-promovatei Independenţa Baia Mare şi în urma acestui succes a reuşit să urce pe locul 2 în clasament, la 8 puncte în spatele liderului “U” Olimpia Cluj, dar şi cu un joc mai puţin disputat

La finalul săptămânii trecute s-au disputat meciurile din cadrul etapei a VIII-a din Liga 1 Feminin. În această rundă, cele patru meciuri s-au împărţit în două categorii, meciuri echilibrate şi dezechilibrate.

CSS Târgovişte ocupă ultimul loc în Liga 1 Feminin având o linie de clasament cu înfrângeri pe linie şi fără gol marcat în primele şase meciuri, iar deplasarea de la Cluj, pentru jocul cu multipla campioană a României, părea o misiune imposibilă. Aşa a şi fost. “U” Olimpia nu a întâmpinat nici cea mai mică problemă şi s-a impus cu un neverosimil 7 – 0.

Tot dezechilibrat a fost şi duelul dintre Universitatea Galaţi şi AFC Fair-Play Bucureşti, gazdele reuşind să se impună de o manieră categorică în faţa echipei din capitală.

Altele au fost datele problemei la disputa dintre Universitatea Alexandria şi Independenţa Baia Mare. În cazul unei victorii, gruparea din judeţul Teleorman avea oportunitatea să urce pe locul 2 în clasament, iar această presiune putea avea un efect negativ asupra evoluţiilor jucătoarelor din Alexandria. Însă, în cele din urmă, Universitatea s-a impus la limită în faţa maramureşencelor şi au urcat pe locul secund în Liga 1 Feminin, la opt puncte în spatele liderului “U” Olimpia Cluj, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Singurul rezultat de egalitate al acestei etape a avut loc la Becicherecu Mic, acolo unde Fortuna a primit vizita celor de la Vasas Femina Odorhei. Cele două formaţii s-au anihilat bine şi în cele din urmă au terminat la egalitate, scor 1 – 1.

Heniu Prundu Bârgăului a avut etapă liberă şi a coborât o poziţie în clasament, fiind în prezent pe locul 3, la egalitate de puncte cu Universitatea Alexandria, dar cu un meci mai mult disputat.

Sursa foto: facebook CS Universitatea Alexandria


Rezultatele etapei a VIII-a:

Universitatea Galaţi – AFC Fair-Play Bucureşti 4 – 0

“U” Olimpia Cluj – CSS Târgovişte 7 – 0

Fortuna Becicherecu Mic – Vasas Femina Odorhei 1 – 1

Universitatea Alexandria – Independenţa Baia Mare 2 – 1

Heniu Prundu Bârgăului a stat


 

448 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin