Connect with us

CUPELE EUROPENE

Nikolay Jeliazkov: “A fost un antrenament bun cu Buducnost”


Antrenorul celor de la Volei Municipal Zalău a remarcat faptul că şi meciul retur cu formaţia din Muntenegru trebuia tratat serios şi zălăuanii nu au întâmpinat nicio problemă şi s-au calificat la pas în turul următor al Cupei Challenge


Marţi seara, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a avut loc confruntarea retur din Cupa Challenge, dintre Volei Municipal Zalău şi Buducnost Podgorica. Meciul tur a fost câştigat de zălăuani cu 3 – 0.

Cu toate acestea, antrenorul Nikolay Jeliazkov a anuţat că şi meciul retur trebuie tratat serios, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.  Volei Municipal Zalău nu a întâmpinat nicio problemă în faţa modestei echipe din Muntenegru.

De altfel, antrenorul bulgar a şi remarcat la finalul meciului că acest joc a fost mai mult un antrenament pentru partida de sâmbătă cu Arcada Galaţi, din campionat.

“Cred că am meritat să câştigăm şi acest joc şi pentru noi a fost important să tratăm meciul serios încă de la început, pentru a nu le da nicio şansă celor de la Buducnost. Am jucat serios şi ne-am făcut meciul uşor. De asemenea, a fost un antrenament bun pentru sâmbătă. Mă bucur că am reuşit să câştigăm şi să ne calificăm în faza următoare”, a spus Nikolay Jeliazkov.

Să spunem că în faza următoare a competiţiei, Volei Municipal Zalău se va duela cu Steaua Bucureşti.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPELE EUROPENE