Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Gol de senzaţie reuşit de sălăjeanul Romario Rus


Talentatul mijlocaş originar din comuna Rus s-a remarcat din nou pentru ACS Fotbal Comuna Recea -liderul la zi al Seriei a V-a din Liga a III-a- şi a marcat direct din lovitură liberă, cu un şut perfect direct în vinclul porţii apărate de Mutu, portarul celor de la CS Olimpic Cetate Râşnov


ACS Fotbal Comuna Recea este liderul la zi al Seriei a V-a din Liga a III-a, confirmând astfel parcursul din sezonul trecut. Gruparea maramureşeană a ocupat locul 2 în stagiunea precedentă, în spatele celor de la “U” Cluj. O mare contribuţie la succesul din sezonul trecut i-a aparţinut sălăjeanului Romario Rus, prin golurile sale importante.

În acest sezon, la gruparea din Recea a ajuns încă un sălăjean, este vorba de Adrian Micaş, iar duo-ul format de cei doi, pe lângă alţi jucători tineri şi talentaţi pare să fie reţeta succesului la formaţia pregătită de Romulus Buia. Astfel, în acest sezon, după 12 etape, ACS Fotbal Comuna Recea ocupă primul loc în clasament, având un avans de 4 puncte faţă de AFC Csikszereda Miercurea Ciuc şi 5 puncte avans faţă de Minaur Baia Mare.

În ultima etapă, maramureşenii s-au deplasat la Râşnov, pentru duelul cu CS Olimpic Cetate. Jocul a fost unul destul de echilibrat în prima parte, în care cele două formaţii nu au găsit drumul spre gol.

Imediat după revenirea de la cabine, pentru maramureşeni a ieşit la rampă, din nou, Romario Rus. Mijlocaşul din Rus şi-a demonstrat încă o dată calităţile pe care le posedă şi a transformat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, lăsându-l fără reacţie pe portarul Mutu de la CS Olimpic Cetate Râşnov. S-a terminat 0 – 2, după golul reuşit de Sergiu Ciocan.

“Mă bucur că am reuşit să înscriu din nou, la Râşnov. A fost un meci greu poate şi din cauza terenului care nu era într-o stare prea bună, ceea ce cred eu că ne-a dezavantajat. Cu această victorie pot spune că ne-am consolidat locul 1 şi eu sper să rămânem acolo cât mai mult timp”, a spus Romario Rus, pentru Sportul Sălăjean.

Să spunem că la finalul acestei săptămâni, ACS Fotbal Comuna Recea se poate distanţa şi mai mult în fruntea clasamentului, având în vedere că principalele urmăritoare, AFC Csikszereda Miercurea Ciuc şi Minaur Baia Mare se duelează în derby-ul etapei, în “capitala” Maramureşului. Pentru gruparea din Recea, un egal între cele două formaţii ar fi cel mai bun rezultat.

Sursa foto şi video: facebook CS Olimpic Cetate Râşnov

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 14 noiembrie.

1512 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ramo

    13 November 2018 at 23:55

    in fiecare meci cate un gol ,ca asta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL