Connect with us

FOTBAL

Vlad Paşcalău, decisiv pentru Rapid Jibou


Chiar dacă a dominat, gruparea de pe Someş s-a impus cu dificultate pe terenul nou-promovatei Steaua Cosniciu. Până la urmă a fost nevoie de inspiraţia din final a lui Vlad Paşcalu, pentru ca echipa jibouană să plece cu toate punctele de la Cosniciu


În ultimele două sezoane, Steaua Cosniciu şi Rapid Jibou s-au întâlnit în Cupa României, iar de fiecare dată, jibouanii au avut meciuri grele la Cosniciu. Duminică, cele două formaţii şi-au dat întâlnire şi în etapa a X-a din Liga a IV-a, însă şi de data aceasta, echipa antrenată de Ciprian Roja a avut mari dificultăţi.

Cei de la Steaua Cosniciu au fost conştienţi că pornesc cu şansa a doua în acest joc, astfel că s-au orientat mai mult pe faza defensivă şi s-au apărat exact. În aceste condiţii, Rapid Jibou a dominat, dar cu greu a reuşit să străpungă apărarea adversă.

În prima repriză, doar o ocazie mai clară a avut echipa antrenată de Ciprian Roja, o bară prin Denis Chiş, în rest s-a remarcat doar cu o dominare.  Şi partea secundă a avut acelaşi scenariu, cu Steaua Cosniciu organizată foarte bine în apărare, în timp ce Rapid Jibou a avut o posesie evidentă.

Din nou, jibouanii au avut puţine ocazii, dar puteau deschide scorul la o lovitură de cap a lui Andrei Teglaş. Cu 15 minute înainte de final şi Vlad Paşcalău putea marca, însă a făcut-o când a fost mai important, chiar pe final de meci.

Alex Turcu a trimis o centrare lungă până la Denis Chiş, care a pasat foarte bine pentru Vlad Paşcalău, iar acesta a marcat din şase metri. A fost golul prin care Rapid Jibou a obţinut 3 puncte preţioase şi acum are moral excelent înaintea derby-ului de sâmbătă cu Dumbrava Gîlgău.

“Ne-am aşteptat la un meci greu, deoarece Steaua Cosniciu este o echipă incomodă pe teren propriu. Adversarii s-au apărat foarte bine, iar noi am dominat, dar am avut şi câteva ocazii în care puteam marca. Până la urmă am înscris golul victoriei doar pe final, dar consider că am câştigat meritat.Am crezut până la capăt că putem obţine cele 3 puncte. Sunt foarte importante pentru noi, mai ales că urmează sâmbătă să jucăm cu liderul. Dumbrava este favorită, dar noi ne vom mobiliza şi cred că avem forţa să câştigăm”, a spus Vlad Paşcalău.

După această victorie, Rapid Jibou continuă să ocupe locul 3, la doar 4 puncte de lider.


Steaua Cosniciu – Rapid Jibou 0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Vald Paşcalău (‘89)

Steaua: Doru Opriş – Gaspar Zsolt, Nicu Seutea, Cătălin Pop, Florin Chiş, Adrian Tarce, Adrian Dregan (cpt.), Tudor Brândea, Sorin Dregan, Paul Coman (‘30 Alexandru Stan) şi Ioan Ardelean. Rezerve: Ionuţ Duma, Septimiu Şumălan, Marius Bădăcean, Adrian Ardelean, Gabriel Tămaş şi Sorin Lupău.  Conducător: Radu Chiorean

Rapid: Ionuţ Chechedi – Vlad Paşcalău, Ciprian Roja, Cristian Ţurcaş, Major Robert, Vlad Buda, Raul Brînduşe, Alex Turcu (cpt.), Răzvan Meleg (‘72 Puiu Unguraş), Denis Chiş (‘90+3 Tudor Hozan) şi Andrei Teglaş (‘83 Adrian Noţigan). Rezerve: Vlad Lazăr, Vlad Berbecar şi Raul Puie. Preşedinte: Marius Stana

Au arbitrat: la centru: Bogdan Puşcaş (Zalău), asistenţi: Sergiu Corb (Zalău) şi Alin Demian (Letca)

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: VLAD PAŞCALĂU


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL