Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Cu Bistriţa am ratat cât pentru două jocuri”


Managerul celor de la HC Zalău a fost încrezător că echipa sa va câştigat meciul cu gruparea bistriţeană, chiar dacă la un moment dat, Gloria avea avantaj chiar şi de patru goluri. În cele din urmă, spre satisfacţia antrenorului grupării de la poalele Meseşului, zălăuancele s-au impus la două goluri diferenţă


Joi seara, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, HC Zalău a obţinut o victorie importantă în faţa celor de la CS Gloria Bistriţa, după ce sălăjencele au revenit după ce au fost conduse chiar şi cu patru goluri. S-a terminat cu bine pentru HC Zalău, care după această victorie a urcat pe locul 8.

Jocul cu Bistriţa a fost unul destul e echilibrat, însă chiar şi în momentul în care zălăuancele erau conduse, managerul Gheorghe Tadici nu şi-a pus în nicio secundă problemă că HC Zalău ar putea pierde acest joc, mai ales că bistriţencele au avut parte de mult noroc în prima repriză.

“Am avut un meci greu, dar mi-a ieşit strategia. Ştiam că din două meciuri e greu să obţii două victorii. Am câştigat un joc care pentru noi era mai important. Am întâlnit o echipă care în acest an are 13 jocuri mai puţine decât noi, diferenţa fiind meciurile din copetiţiile europene. Bistriţa a avut un joc pe alocuri bun, dar au avut şi mult noroc, proporţional cu ghinionul pe care l-am avut noi în situaţii de 1 la 1 sau la aruncări de la 7 m. Am ratat cam cât pentru două jocuri. Din păcate, lui Panici nu i-a ieşit jocul, şi-a dorit foarte mult, şi-a dat sufletul pe teren, dar n-a rezolvat situaţiile de unu la unu, ceea ce ei nu i se prea întâmplă. Una peste alta, suntem o echipă, fiecare trebuie să joace. N-a fost ziua ei, dar s-au evidenţiat Constantinescu şi Szolosi. Poarta noastră a fost mai eficientă în a doua repriză. Le felicit că au luptat până în ultima secundă şi nu au căzut după ratările pe care le-am avut. Am crezut tot timpul că vom câştiga şi nu mi-am pus nicio secundă problemă că vom pierde acest joc. Ştiam că trebuie să vină şansa şi norocul şi pe partea noastră şi rezultatul este în ceea ce ne-am propus noi pentru aceste 10 etape. Sigur, două puncte în plus în jocurile pe care le-am avut avut în mână şi le-am terminat la egalitate, erau perfecte. Dar, e bine şi aşa”, a declarat Gheorghe Tadici.

Să spunem că pentru HC Zalău urmează marţi un nou duel în campionat, pe terenul celor de la Gloria Buzău. Acest joc va fi ultimul din acest an, urmând ca Liga Florilor să fie întreruptă până în 10 ianuarie 2019.

468 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL