Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Dascălu: “Ne dorim să continuăm seria jocurilor bune împotriva celor de la Volei Municipal Zalău”


Unirea Dej este o “nucă tare” în acest sezon, cel puţin pe teren propriu, acolo unde a obţinut patru puncte, iar dejenii speră să facă un meci bun şi să obţină un rezultat pozitiv


Volei Municipal Zalău este una dintre candidatele la titlul naţional în Divizia A1. Însă, în singurul meci mai greu, zălăuanii au pierdut în cinci seturi, la Craiova. Sâmbătă, gruparea de la poalele Meseşului se deplasează la Dej, acolo unde va întâlni Unirea.

Gruparea pregătită de Marius Dascălu s-a dovedit a fi o “nucă tare” în acest sezon, cel puţin pe teren propriu, acolo unde a pierdut foarte greu, în cinci seturi cu Steaua Bucureşti şi a obţinut o victorie în minim de seturi în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Totuşi, înaintea acestui joc, cele două formaţii vin după rezultate opuse. Volei Municipal Zalău vine după victoria din Cupa Challenge, din Muntenegru, în timp ce Unirea Dej vine după o înfrângere pe terenul Craiovei.

Cu toate acestea, dejenii îşi propun să continue seria meciurilor bune din acest sezon şi vor da tot ce au mai bun pentru a obţine un rezultat pozitiv.

“Sezonul trecut am reușit să facem un joc bun în fața Zalăului, dar este clar că în acest sezon întâlnim o echipă mai valoroasă , din punct de vedere al lotului. Noi venim după un meci mai puțin reușit , în fața celor de la Craiova, și acest lucru și-a pus amprenta asupra încrederii mentale a jucătorilor. Noi ne dorim să continuăm seria jocurilor bune împotriva echipei din Zalău și sper ca la ora meciului să fim pregătiți să dăm tot ce-i mai bun. Mă aștept la un meci spectaculos și îmi doresc ca Volei Municipal Zalău să aibă un adversar pe măsură”, ne-a declarat Marius Dascălu.

Să spunem că meciul dintre Unirea Dej şi Volei Municipal Zalău va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Dej.

461 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1