Connect with us

HANDBAL

ULTIMA ORĂ. HC Zalău a transferat o fostă campioană mondială!


La doar 22 de ani, Daniela Corban are deja experienţă în Liga Naţională, dar şi în plan internaţional. În scurta carieră de până acum, handbalista originară din Galaţi a evoluat la Corona Braşov, HC Dunărea Brăila, HCM Slobozia şi CSM Roman, iar în tricoul “tricolor” a cucerit două medalii: AUR cu Naţionala de junioare şi BRONZ cu Naţionala de tineret


După ce CSM Roman s-a desfiinţat în timpul campionatului, toate componentele formaţiei moldave au devenit jucătoare libere şi au putut să se transfere la orice echipă din România.

Pe lista echipelor care au legitimat handbaliste de la Roman se află şi HC Zalău!

Astfel, conducerea grupării sălăjene a parafat azi contractul cu Daniela Corban (n. ), o jucătoare originară din Galaţi, unde a şi început handbalul.

La nivel de seniorat, valorosul centru a echipe titrate din România, este vorba despre Corona Braşov, HC Dunărea Brăila, HCM Slobozia şi CSM Roman.

De precizat că handbalista a fost nelipsită de la loturile naţionale de junioare şi tineret, cu care a cucerit şi două medalii la Campionatele Mondiale.

Astfel, în anul 2014 ea a devenit campioană mondială de junioare, pentru ca în anul 2016 să cucerească medalia de bronz cu Naţionala de tineret!

„Începând de astăzi mai avem o jucătoare legitimată, Daniela Corban, o tânără de 22 de ani, care sper că crească cât mai mult în valoare. Este campionă mondială cu Naţionala de junioare, generaţia 96 – 97. Sperăm să fie un plus la viteza de joc şi să fie un plus cel puţin în jocul de atac”, a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 noiembrie, puteţi vedea mai multe amănunte pe acest subiect.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL