Connect with us

FOTBAL

Echipele din Crişeni şi din Pericei, în faza finală a Cupei Satelor din Sălaj 


Cele două formaţii au câştigat grupele turneului zonal de la Hereclean, iar în primăvară vor avea ocazia să joace la turneul final al Cupei Satelor din Sălaj unde vor putea lupta pentru primul loc şi pentru calificarea în etapa regională organizată de Federaţia Română de Fotbal


Cupa Satelor se bucură de un real succes şi în Sălaj, astfel că la startul fazei judeţene au fost 18 echipe, care au fost împărţite să joace în trei zone geografice.

Prima etapă s-a desfăşurat în urmă cu două săptămâni, la Nuşfalău, iar primele două grupe au fost câştigate de către echipele din Nuşfalău, respectiv Chieşd, care s-au calificat la turneul final. Cupa Satelor din Sălaj a continuat vineri, când la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean s-au prezentat echipele din Şamşud, Crişeni, Pericei, Hereclean, Bocşa şi Mirşid.

Echipa din Crişeni a defilat în prima grupă

Organizatorii au format din nou câte două  grupe cu câte trei formaţii, iar din Grupa A au făcut parte echipele din Crişeni, Mirşid şi Samşud. În această grupă, legea a fost făcută de către echipa din Crişeni, care s-a clasat pe primul loc, după ce a câştigat la pas ambele meciuri, 2 – 0 cu Mirşid şi 4 – 0 cu Şamşud.

În aceste condiţii, ultimul joc din această grupă nu a mai avut nicio miză, dar cu toate acestea confruntarea dintre Mirşid şi Şamşud a fost spectaculoasă. Echipa din Şamşud a avut 2 – 0 la pauză, însă în partea secundă, formaţia din Mirşid condusă de Marius Paşca a revenit şi a egalat, astfel că ambele formaţii au terminat competiţia cu câte un punct.

Echipa din Pericei a făcut legea în a doua grupă

Din a doua grupă au făcut parte echipele din Pericei, Bocşa şi Hereclean, iar cea mai exactă a fost  formaţia din Pericei, care în primul joc s-a impus la limită, scor 1 – 0 cu Bocşa, dar şi-a asigurat primul loc în grupă după ce în ultimul meci a făcut scor cu echipa din Hereclean. Pe locul trei s-a clasat echipa din Bocşa care a avut 3 puncte după victoria cu Hereclean.

Cupa Satelor continuă vineri la terenul din Hida

Faza grupelor din Cupa Satelor continuă vineri, pe terenul din Hida, unde de la ora 12.00 vor începe meciurile din ultimele două grupe. În această locaţie au fost repartizate echipele din Agrij, Horoatu Crasnei, Gârbou, Sălăţig, Băbeni şi Zimbor, care vor fi împărţite în două grupe a câte trei formaţii. Fiecare va juca cu fiecare, iar prima clasată din fiecare grupă va obţine calificarea la turneul final.

Turneul final din Sălaj va avea loc în primăvară, iar cele şase formaţii ajunse în această etapă vor avea ocazia să joace pentru câştigarea competiţiei judeţene, care asigură biletele pentru etapa regională organizată de Federaţia Română de Fotbal. Până în momentul de faţă la turneul final s-au calificat echipele din Nuşfalău, Chieşd, Crişeni şi Pericei, ultimele două calificate urmând să se decidă după disputarea partidelor de la Hida.


Rezultatele înregistrate la Hereclean:

Grupa A:

Crişeni – Mirşid                       2 – 0 (1 – 0)

Crişeni – Şamşud                     4 – 0 (2 – 0)

Mirşid – Şamşud                      2 – 2 (0 – 2)

Grupa B:

Bocşa – Hereclean       4 – 0 (1 – 0)

Bocşa – Pericei            0 – 1 (0 – 0)

Hereclean – Pericei      0 – 7 (0 – 4)


 

642 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL