Connect with us

FOTBAL

Prima victorie sălăjeană în faza regională de la Liga Elitelor U 15


În cadrul etapei a II-a, CS Atletic Zalău a reuşit să câştige primul joc din această competiţie, tocmai în deplasare, la Bistriţa


Faza regională de la Liga Elitelor U 15 a început în urmă cu două săptămâni, iar ambele echipe sălăjene au avut parte de un debut nefast şi au pierdut pe teren propriu în prima etapă, CS Atletic fiind învinsă de Sporting Recea, în timp ce Viitorul de Universitatea Cluj.

În etapa a II-a care a avut loc sâmbătă, CS Atletic Zalău s-a redresat şi a reuşit să câştige primul joc în această fază a competiţiei, chiar în deplasare, la LPS Bistriţa. Deşi tinerii jucători au trebuit să se trezească cu noaptea în cap pentru a face deplasarea la Bistriţa, CS Atletic s-a mobilizat şi a făcut un meci mare, pe care l-a dominat în totalitate. Zălăuanii s-au impus cu 1 – 0 graţie unui gol marcat în prima repriză de Denis Sezgin, din lovitură liberă, însă scorul putea fi şi mai mare, mai ales că în partea secundă, CS Atletic a avut nemeroase ocazii. “Îi felicit pe jucători pentru că au fost concentraţi pe tot parcursul jocului, cu toate că a fost incomod să se trezească la ora 05.00 şi să facem o deplasare la Bistriţa, unde meciul a început la ora 10.00. Am controlat acest joc şi cred că scorul final putea fi şi mai mare. Este important că am reuşit primul rezultat pozitiv, care le dă încredere jucătorilor”, a spus Ioan Dragomir, antrenorul de la CS Atletic Zalău.

Viitorul Zalău a pierdut al doilea meci la rând!

Dacă CS Atletic Zalău a reuşit să spargă gheaţa în etapa regională şi a câştigat la Bistriţa, Viitorul Zalău este singura echipă din Seria a XIV-a fără niciun punct acumulat. Formaţia zălăuană a pierdut din nou pe teren propriu, de data aceasta în partida cu LPS Satu Mare. Sătmărenii au dominat în totalitate acest joc şi au condus cu 3 – 0 după prima repriză. Todoruţ Sabou a redus din diferenţă pentru CS Viitorul, însă a fost un simplu “foc de paie”, deoarece până la final, LPS Satu Mare a mai marcat de două ori şi a câştigat cu 5 – 1.

Urmează derby-ul sălăjean!

Liga Elitelor U 15 programează sâmbătă, de la ora 10.00, etapa a III-a. În Seria a XIV-a este programat şi duelul sălăjean dintre CS Atletic Zalău şi Viitorul Zalău, care va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Înaintea duelului sălăjean, CS Atletic are moral bun după victoria de la Bistriţa şi ocupă locul 3, în timp ce Viitorul Zalău ocupă ultimul loc, fără niciun punct. Partida de sâmbătă reprezintă şi un duel al orgoliilor, dat fiind faptul că faţă în faţă se află cluburile care se luptă pentru supremaţie în sectorul juvenil din Sălaj.

 

LPS Bistriţa – Atletic Zalău        0 – 1 (0 – 1)

A marcat: Denis Sezgin

Viitorul Zalău – LPS Satu Mare    1 – 5 (0 – 3)

A marcat: Todoruţ Sabou

 

Rezultatele etapei a II-a din Seria a 14-a:

“U” Cluj – Sporting Recea                                5 – 0

LPS Bistriţa – Atletic Zalău                             0 – 1

Viitorul Zalău – LPS Satu Mare                     1 – 5

Etapa a III-a se dispută sâmbătă, ora 10.00:

LPS Satu Mare – “U” Cluj

Atletic Zalău – Viitorul Zalău

Sporting Recea – LPS Bistriţa

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

368 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL