Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău a devenit lider la juniori A!


Formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a bifat a cincea victorie consecutivă, după ce a trecut şi de LPS Bihorul Oradea. Cum CSS 2 Baia Mare a stat, sălăjenii au profitat şi a urcat pe primul loc


În sezonul regulat, CS Atletic Zalău are un parcurs perfect, iar sâmbătă a reuşit a cincea victorie consecutivă. De data aceasta, formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a trecut şi de LPS CSS Bihorul Oradea, într-un meci pe care l-a dominat în mare parte, dar în finalul părţii secunde s-a relaxat şi era  să piardă puncte preţioase. Zălăuanii au început tare şi Alin Lazăr a deschis scorul în primul sfert de oră, marcând cu un şut din interiorul careului, după ce a primit o pasă peste apărare de la Florin Pop.

La scurt timp s-a făcut 2 – 0, iar la finalizare a fost Alin Chende, care a marcat cu o lovitură de cap, după un corner. Bihorenii s-au apropiat cu greu de poarta lui Gabriel Dragomir, în timp ce CS Atletic Zalău a mai înscris prin Andrei Şumlea, care a marcat cu o lovitură de cap, în urma unei centrări din lovitură liberă. Chiar înainte de pauză, LPS CSS Bihorul Oradea a redus din diferenţă, iar în a doua repriză, vizitatorii au început să fie mai prezenţi în joc, reuşind să facă 3 – 2 după o deviere.

CS Atletic nu a fost la fel de concentrată şi în repriza secundă şi a întâmpinat probleme, cei de la LPS CSS Bihorul Oradea având situaţii bune de egalare. Până la urmă, zălăuanii au avut puterea să conserve avantajul minim, iar la final s-au putut bucura de a cincea victorie la rând. Cum în runda de la finalul săptămânii trecute, CSS 2 Baia Mare a stat, Atletic Zalău a profitat la maxim, iar după această victorie a urcat în fotoliul de lider. Cele două formaţii au acum acelaşi număr de puncte, însă zălăuanii au un golaveraj superior.

“Ne-am făcut noi meciul greu, fiindcă după ce am avut 3 – 0 ne-am relaxat şi nu am mai fost la fel de concentraţi. Oaspeţii au reintrat în joc şi pe final ne puteau egala. Până la urmă este foarte important că am câştigat acest joc şi am urcat pe primul loc. Cred că avem puterea să terminăm turul pe această poziţie, dar mai sunt trei etape foarte dificile. Sperăm să ne continuăm seria bună şi chiar să câştigăm toate meciurile”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

CS Atletic Zalău va juca în următoare etapă la Sticla Arieşul Turda, iar pe 17 noiembrie va susţine ultimul joc pe teren propriu din acest an cu Electrica Baia Mare. În ultima etapă programată pe 24 noiembrie, gruparea zălăuană va întâlni CSS 2 Baia Mare, în derby-ul campionatului.

Atletic Zalău – LPS CSS Bihorul Oradea 3 – 2 (3 – 1) 

Au marcat: Alin Lazăr, Alin Chende şi Andrei Şumlea

CS Atletic: Gabriel Dragomir – Dragoş Pop, Olimpiu Ardelean, Alin Chende, Dănuţ Roşca, Andrei Şumlea, Florin Pop, Adelin Moroşan, Alexandru Taloş, Neluţu Berbenţi şi Alin Lazăr. Au mai evoluat: Raul Irimeş, Cristian Mureşan şi Laurenţiu Chiş. Antrenor: Claudiu Cornaci

 

Rezultate, clasamente şi mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

633 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL