Connect with us

Feminin

Misiune facilă pentru “U” Olimpia Cluj la final de săptămână. PROGRAMUL etapei a VIII-a din Liga 1 Feminin


Multipla campioană a României va întâlni “lanterna roşie” a clasamentului, pe teren propriu


La finalul săptămânii vor avea loc meciurile etapei cu numărul opt din Liga 1 Feminin. Exceptând “U” Olimpia Cluj, grupare care se situează confortabil în fotoliul de lider al clasamentului, campionatul este destul de strâns, iar lupta la podium este una acerbă.

Şi după această etapă pot avea loc schimbări în ceea ce priveşte podiumul. Universitatea Alexandria poate urca pe locul secund în cazul în care se impune cu nou-promovata Independenţa Baia Mare şi având în vedere că Heniu Prundu Bârgăului stă, iar diferenţa dintre cele două formaţii este de doar 3 puncte. Meciul va avea loc la Alexandria, Universitatea fiind favorită clară.

Pe podium poate urca şi Vasas Femina Odorhei. Însă, gruparea din judeţul Harghita are parte de un meci greu pe terenul celor de la Fortuna Becicherecu Mic. Gruparea din judeţul Timiş a devenit o echipă redutabilă, după ce a reuşit transferul mai multor jucătoare importante de la CFR Timişoara, echipă retrasă după doar câteva etape.

Un meci echilibrat va avea loc la Galaţi, între nou-promovata AFC Universitatea şi AFC Fair-Play Bucureşti. Cele două formaţii se află în a doua jumătate a clasamentului, iar în cazul unei victorii, gălăţencele pot urca pe locul 6, trecând peste adversarele din Bucureşti.

Fără doar şi poate, cel mai dezechilibrat duel al rundei de la finalul săptămânii va avea loc la Cluj, între “U” Olimpia Cluj, liderul la zi al clasamentului general şi CSS Târgovişte, echipă aflată pe ultimul loc şi care în acest sezon nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol.

Sursa foto: facebook “U” Olimpia Cluj


Programul etapei a VIII-a, duminică, ora 11.00:

Universitatea Galaţi – AFC Fair-Play Bucureşti, ora 10.00

“U” Olimpia Cluj – CSS Târgovişte

Fortuna Becicherecu Mic – Vasas Femina Odorhei

Universitatea Alexandria – Independenţa Baia Mare

Heniu Prundu Bârgăului stă


 

526 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin