Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii sălăjeni au primit autospeciale noi


Nu mai puţin de opt autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, care vor fi repartizate la posturi de poliţie rurală, precum şi la Biroul Rutier din cadrul poliţiei municipale


Pentru îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor și pentru creșterea gradului de siguranță a polițiștilor la intervenții, în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au intrat opt autospeciale.

Autospecialele, marca Dacia Logan, au fost direcționate către structurile de ordine publică şi rutieră (Biroul Rutier din cadrul poliţiei municipale).

Cele din structurile de ordine publică vor fi repartizate la posturile de poliţie Cizer, Gâlgău, Hida, Marca, Meseşenii de Jos, Românaşi şi Surduc, şi vor fi folosite în activitatea de menținere a ordinii publice, în special în cea de patrulare și intervenție la evenimentele sesizate.

Mijloacele de intervenție au fost achiziționate din fonduri provenite de la bugetul de stat și din veniturile proprii realizate de activitatea D.R.P.C.I.V.

674 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj