Connect with us

HANDBAL

Horaţiu Paşca: “HC Zalău este extrem de odihnită înaintea meciului cu Gloria Bistriţa”


Tehnicianul conisderă că gruparea zălăuană este favorită înaintea meciului din această după-amiază, având în vedere că joacă pe teren propriu, iar jucătoarele cu experienţă sunt odihnite, după ce nu au fost folosite în meciul trecut cu CSM Slatina


HC Zalău susţine ultimul meci din acest an pe teren propriu, urmând să evolueze în această după-amaiză, de la ora 17.30, cu Gloria Bistriţa.

Chiar dacă în clasament, formaţia bistriţeană este mult mai bine clasată şi vine după trei victorii la rand, antrenorul Horaţiu Paşca este de părere că HC Zalău este favorită. Asta datorită faptului că joacă pe teren propriu, iar jucătoarele cu experienţă sunt odihnite, având în vedere că Tadici nu le-a folosit în partida de la Slatina.

“HC Zalău este una dintre cele mai bune formaţii ale campionatului şi cred că pleacă cu prima şansă, având în vedere că joacă şi pe teren propriu. Este o echipă care de-a lungul timpului a fost obişnuită cu clasări fruntaşe şi cu calificări în cupele europene, însă şi noi avem moral bun şi avem şansa noastră. Venim după trei victorii consecutive şi sperăm să ne continuăm forma bună. Echipa din Zalău este extrem de odihnită înaintea meciului cu noi”, ne-a declarat Horaţiu Paşca, antrenorul de la Gloria Bistriţa.

419 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL