Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal a reuşit un nou hattrick în campionatul din Lituania!


Şimleuanul a marcat trei goluri în partida câştigată cu 5 – 2 de echipa sa în faţa celor de la Kauno şi a ajuns la 23 de goluri marcate în campionatul Lituaniei


Sezon excelent pentru Liviu Antal, care a ajuns la 23 de goluri marcate pentru Zalgiris, în campionatul Lituaniei. Şimleuanul şi-a continuat forma excelentă şi miercuri seara când a reuşit un hattrikc, în partida pe care echipa sa a câşitgat-o cu 5 – 2 în faţa celor de la Kauno. A fost al doilea hattrick pe care şimleuanul l-a reuşit în aceast campionat şi cu 23 de goluri marcate, Antal este lider detaşat în clasamentul celor mai buni marcatori din Lituania, cu 7 goluri mai mult decât brazilianul Elias Junior de la Stumbras.

În acest sezon, Antal a mai marcat trei goluri în Europa League, dar şi alte patru reuşite în Cupa Lituaniei, competiţie pe care Zalgiris a şi câştigat-o.

O etapă a mai rămas de jucat din play-off-ul campionatului din Lituania, însă situaţia din vârful clasamentului este clară, iar Zalgiris va termina şi în acest sezon pe locul secund.

379 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL