Connect with us

CUPELE EUROPENE

Jani Jeliazkov, după victoria cu Buducnost: “Am întâlnit o echipă foarte tânără, dar am tratat meciul serios”


După ce în ultimele sezoane, Volei Municipal Zalău părăsea prematur Cupa Challenge, odată cu venirea lui Nikolay Jeliazkov pe bancă, zălăuanii tratează serios orice partidă. Chiar dacă au întâlnit în Muntenegru un adversar modest, voleibaliştii grupării sălăjene au tratat serios meciul şi au obţinut o victorie clară, în minim de seturi


Volei Municipal Zalău a avut noroc la tragerea la sorţi din Cupa Challenge, iar în primul tur a dat peste Buducnost Podgorica, o echipă tânără şi neexperimentată.

Chiar şi aşa, după ce în ultimii doi ani, zălăuanii au fost eliminaţi prematur, de data această, în meciul tur din Muntenegru, zălăuanii au tratat serios meciul şi în cele din urmă au reuşit să obţină o victorie în trei seturi.

Cel mai bun om al celor de la Volei Municipal Zalău în acest joc a fost bulgarul Jani Jeliazkov, cel care a reuşit 13 puncte, printre care şi două blocaje.

Chiar şi aşa, tânărul universal al echipei noastre a remarcat faptul că Volei Municipal Zalău a întâlnit un adversar mai modest şi neexperimentat.

“Trebuia să tratăm meciul serios pentru a păstra lucrurile simple şi a evita orice fel de surpriză. Cred că am făcut un meci bun per ansamblu. Sigur, majoritatea jucătorilor echipei adverse au fost foarte tineri şi aceştia sunt primii lor paşi în voleiul european. Dar, printre aceştia au fost câţiva jucători care au potenţial mare şi care ar putea juca la un nivel mult mai ridicat în viitor, dacă se vor fi serioşi şi vor munci”, ne-a declarat Jani Jeliazkov.

După 3 – 0 în Muntenegru, Volei Municipal Zalău pleacă cu prima şansă la calificarea în faza următoare a Cupei Challenge. Returul dintre cele două formaţii va avea loc marţi.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPELE EUROPENE