Connect with us

LIGA a II-a

Unirea Hereclean preia şefia în Liga B de minifotbal


În runda a VII-a Unirea a surclasat Lexus, în poarta căreia a marcat de 23 de ori, iar cu această victorie a urcat în fotoliul de lider. Cu 79 de goluri marcate, echipa din Hereclean este de departe cea mai ofensivă din Liga B


În runda de la finalul săpătmânii, nu doar în Liga A s-a schimbat liderul ci şi în Liga B, unde pe primul loc a urcat Unirea Hereclean.

Ce-i drept, Unirea a avut parte de un adversar modest în etapa a VII-a, astfel că a profitat la maxim de acest aspect şi a câştigat cu un categoric 23 – 0!

Acest joc s-a jucat doar la poarta celor de la Lexus, iar Unirea a marcat pe bandă rulantă în poarta adversă, în evindenţă ieşind Sergiu Pop, care a marcat nu mai puţin de 11 goluri!

Unirea a ajuns în fotoliul de lider şi datorită celor de la AS Onix, care au învins Dodecor Invictus.

Prima repriză a fost mai echilibrată, iar formaţia lui Ioan Onicaş avea doar un gol avans, dar în partea secundă a fost net superioară, astfel că a mai marcat de trei ori şi a urcat pe locul 5.

La egalitate de puncte cu liderul Unirea Hereclean se află Bad Boys, care în etapa de la finalul săptămânii a avut tot o misiune uşoară şi a câştigat cu 15 – 0 în faţa celor de la Milionarios.

Din prima repriză, soarta învingătoarei era deja decisă, având în vedere că scorul la pauză era deja 9 – 0, dar Bad Boys nu a redus ritmul, iar în partea secundă a mai înscris de şase ori.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 7 noiembrie.


Unirea Hereclean – Lexus 2018     23 – 0 (6 – 0)

Au marcat: Florin Pop (‘14, 16, 44 şi 45), Răzvan Benea (‘17, 34 şi 43), Sergiu Pop (‘17, 28, 29, 32, 37, 38, 41, 46, 48, 49 şi 50), Răzvan Savin (‘21 şi 47) şi Paul Ghiurco (‘23, 33 şi 47)

Unirea: Bogdan Pojar – Răzvan Benea, Paul Ghiurco, Florin Mândruţiu, Ciprian Marian, Vlad Orţan, Sergiu Ortelecan, Florin Pop, Nicolae Şandor, Lucian Solomonean, Sergiu Pop şi Răzvan Savin. Delegat: Claudiu Dragoş

Lexus: Ionuţ Cornea, Flaviu Costina, Rareş Gudea, Tudor Vlasim, Szabo Edmund, Marius Revnic şi Mădălin Briscan. Delegat: Tudor Vlasim


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA a II-a