Connect with us

FOTBAL

Romario Rus a marcat şi cu Unirea Tăşnad


Mijlocaşul originar din comuna Rus a izbutit să înscrie un gol important în victoria obţinută de formaţia sa în duelul cu echipa unui alt sălăjean, Raul Stanciu. În urma acestui succes, ACSF Comuna Recea şi-a consolidat locul 1


Dacă nu ne putem lăuda cu echipă de seniori în Liga a III-a, ne lăudăm cu jucătorii care se remarcă meci de meci la echipele pe la care evoluează la acest nivel.

În etapa de la finele săptămânii trecute, în Seria a V-a din Liga a III-a ar fi putut avea loc un duel mai special pentru judeţul nostru, având în vedere că s-au duelat ACS Fotbal Comuna Recea, echipa la care evoluează sălăjenii Romario Rus şi Adrian Micaş şi Unirea Tăşnad, echipă la care evoluează zălăuanul Raul Stanciu.

Însă, din păcate, cel din urmă a fost accidentat şi nu a putut evolua în această partidă. De cealaltă parte, Micaş şi Romario au făcut încă o partidă bună pentru liderul acestei serii, demonstrând că ambii au calităţile necesare pentru a evolua la un nivel superior celui din Liga a III-a. Cei doi au contribuit serios pentru formaţia maramureşeană să obţină a noua victorie stagională, scor 4 – 2.

Romario Rus a reuşit să marcheze din nou pentru gruparea maramureşeană, după ce a reuşit un gol important şi în victoria cu 3 – 0, obţinută în deplasare la AFC Csikszereda Miercurea Ciuc, nimeni alta decât echipa care a eliminat-o pe Dinamo Bucureşti din Cupa României. În jocul cu Unirea Tăşnad, talentatul mijlocaş sălăjean a trecut de la rolul de playmaker la cel de marcator.

Romario Rus a marcat golul 2 al maramureşenilor după ce l-a învins pe portarul sătmărenilor cu “sânge rece” din interiorul careului, iar Micaş a furnizat pasele “cheie” la mijlocul terenului.

Gruparea maramureşeană este lider în Seria a V-a din Liga a III-a şi are în continuare două puncte avans faţă de principalale urmăritoare, AFC Csikszereda Miercurea Ciuc şi Minerul Baia Mare.

În final, să spunem că nu putem decât să ne bucurăm de faptul că atât Romario Rus, cât şi Adrian Micaş au evoluţii foarte bune la ACS Fotbal Comuna Recea, grupare cu care sunt pe primul loc, iar calităţile lor îi recomandă la un nivel superior celui de-al treilea eşalon. Cine ştie, poate într-o zi, îi vom vedea pe amândoi în tricoul unei formaţii mai bune, cum ar fi “U” Cluj, de ce nu?

Clujenii ar putea beneficia de cei doi talentaţi mijlocaşi, mai ales că Gabriel Giurgiu sau George Florescu au şi ei o vârstă. De fapt, dacă Adrian Micaş este împrumutat la Recea de la “U” Cluj, să reamintim faptul că Romario Rus a fost om de bază la Olimpia Satu Mare, având o vastă experienţă la nivelul celui de-al doilea eşalon.

551 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL