Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Un autotren a spulberat un gard şi s-a oprit într-o gospodărie


Evenimentul rutier s-a petrecut marţi după-amiază pe raza comunei Letca, când un autotren înmatriculat în judeţul Cluj a părăsit carosabilul şi a ajuns într-o gospodărie. Din fericire, nu au existat victime, deşi partea din faţă a maşinii de mare tonaj  a ajuns la câţiva metri de drum


Marţi după-amiază, un autotren înmatriculat în judeţul Cluj a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza comunei Letca.

Astfel, în jurul orei 13.15, la intersecţia dintre Drumul Naţional DN 1H şi Drumul Comunal DJ 27 (drumul ce face legătura dintre Letca şi Lozna), conducătorul auto de pe maşina de mare tonaj a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul.

Autotrenul – care s-ar fi deplasat spre carieră pentru a încărca nisip – a intrat în şanţ şi s-a oprit într-o grădină de la marginea drumului, doborând gardul de sârmă.

În urma impactului, traficul a fost îngreunat.

La faţa locului au ajuns două echipaje de poliţie, unul de la Postul de Poliţie din Letca şi unul de la Poliţia Rutieră, dar şi o autobasculantă care în zadar a încercat să readucă autotrenul la “liman”.

Până la urmă, autotrenul a fost tras de un utilaj din cariera din apropiere şi traficul a fost reluat.

Din fericire nu au existat victime, dar şoferul s-a ales cu o sperietură zdravănă.

Aflat la faţa locului, Dorel Man – primarul comunei Letca, preciza: “Evenimentul a fost unul spectaculos. Din fericire, nu au existat victime”.

Să spunem că un eveniment asemănător s-a petrecut în zonă acum mai puţin două luni.

Atunci, un TIR a intrat într-o casă din comuna Surduc, provocând mai multe pagube. Vezi AICI mai multedespre acest subiect.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj