Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi sălăjeni au ajuns la “răcoare”, după ce au făcut scandal


Un bărbat de 28 de ani şi unul de 37 de ani au fost arestaţi pentru că în anul 2015 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice pe raza comunei Hida. Iniţial, scandalagii s-au sustras executării pedepselor, dar luni au fost reținuți şi azi au fost transferaţi la penitenciarul Satu Mare


Pe data de 5 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ambele mandate erau emise de Judecătoria Jibou pe  data de 1 noiembrie pe numele a doi bărbaţi domiciliaţi în comuna Hida, unul de 28 de ani şi celălalt 37 de ani.

De precizat că ambii sunt recidivişti, iar acum au fost condamnaţi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice, pentru fapte comise în anul 2015 pe raza comunei Hida.

Astfel, scandalagii ar trebui să stea la răcoare aproximativ doi ani şi 10 luni, deşi ei au primit pedepse diferite.

Însă, cum ei au mai fost certaţi cu legea, pe lângă pedeapsa primită acum, a fost adăugată şi restul de pedeapsă neexecutată anterior.

Cei doi bărbaţi s-au sustras iniţial executării pedepselor, dar în cursul zilei de luni aceştia au fost reţinuţi de oamenii legii.

“Bărbatul de 28 de ani are de ispăşit o pedeapsă de 6 luni şi 891 de zile închisoare, iar cel de 37 de ani este condamnat la o pedeapsă de un an, 3 luni şi 647 de zile. Ambii sunt condamnaţi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Faptele au fost comise în comuna Hida, în cursul anului 2015”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Cei doi scandalagii au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi au fost transferaţi la Penitenciarul Satu Mare în vederea executării pedepsei.

 


Vezi şi alte articole pe acelaşi subiect:

Detalii uluitoare de la scandalul în care un șef de post a fost bătut crunt de trei rromi


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj