Connect with us

Ştiri din Sălaj

SÂNGE PROASPĂT la IPJ Sălaj. 12 tineri au intrat în rândurile polițiștilor. FOTO


Din judeţul Sălaj, peste 30 de tineri au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca şi au intrat în rândul Poliției Române. La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj au fost repartizaţi 12 “boboci”, dintre care doar 8 sunt sălăjeni, trei fiind clujeni iar unul bihorean


La începutul acestei luni, nu mai puțin de 1.536 de tineri din toată țara au intrat în rândurile polițiștilor, în urma absolvirii celor două instituții de învățământ de profil, este vorba de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Dintre aceștia, 12 au fost repartizaţi în Sălaj. Astfel, doi tineri ei au absolvit Școala de la Câmpina, iar ceilalți 10 au absolvit Școala de la Cluj-Napoca.

De precizat, însă, faptul că dintre aceştia doar 8 sunt sălăjeni, iar trei vin din judeţul Cluj, iar unul în judeţul Bihor.

Cu emoţii şi cu bucurie în suflet, cei mai noi membri ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au intrat în rândul polițiștilor în data de 1 noiembrie, urmând a fi repartizați la mai multe structuri.

“Având în vedere nevoile instituției, nouă au fost repartizaţi în structurile de ordine publică din mediul rural, doi la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi unul la structura de poliţie rutieră. Cei mai tineri poliţişti au intrat în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să ducă mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale. Mult succes în activitatea profesională!”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Cei opt nu sunt şi singurii sălăjeni care au terminat cele două şcoli de poliţie, deoarece numărul total trece de 30, ceilalţi fiind repartizaţi în alte judeţe.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj