Connect with us

Ştiri din Sălaj

Percheziții la ISJ Sălaj și la o şcoală din Zalău!


Sub supravegherea procurorilor, poliştişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au pus în aplicare două mandate de percheziţie, unul la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj şi celălalt la Școala Gimnazială “Corneliu Coposu” din Zalău, într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind comiterea unor infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, în perioada 2016 – 2017


Forfotă mare vineri dimineaţa la două instituţii din municipiul Zalău, este vorba de Inspectoratului Școlar Județean şi Școala Gimnazială “Corneliu Coposu” din Zalău!

Astfel, poliţiştii din cadrul IPJ Sălaj – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău au pus în aplicare două mandate de percheziţie.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, acţiunile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal ce vizează suspiciuni privind comiterea unor infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Conform unor surse, ancheta vizează modul în care s-au acordat gradațiile de merit în perioada 2016 – 2017.

“Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au pus în aplicare, vineri, 2 noiembrie a.c., două mandate de percheziţie la sediul unor instituţii publice, din municipiul Zalău, într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind comiterea unor infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Din probatoriul administrat până în prezent a reieşit că faptele au fost comise în perioada 2016 – 2017. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, facem precizarea că, atunci când împrejurările vor permite, vom reveni cu informaţii suplimentare”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj