Connect with us

HANDBAL

Victorina Bora – antrenor CSM Slatina: “HC Zalău îmbină foarte bine jucătoarele experimentate cu cele tinere”


Înaintea partidei de duminică dintre CSM Slatina și HC Zalău, tehnicianul oltencelor crede că elevele sale vor avea un joc dificil, deşi Gheorghe Tadici are în lot mai multe jucătoare tinere


În acest sezon, CSM Slatina şi HC Zalău au avut un parcurs asemănător, astfel că cele două grupări sunt aproape şi în Liga Florilor.

Astfel, înaintea partidei directe din etapa a VIII-a, oltencele ocupă locul 10, iar ardelencele locul 8.

Şi în ce priveşte componenţa loturilor celor două formaţii, remarcăm tinereţea, cele două grupări având unele dintre cele mai scăzute medii de vârstă din campionat.

Ca urmare, nu există o favorită clară pentru partida programată în Oltenia, iar acest lucru l-a subliniat şi antrneorul formaţiei CSM Slatina.

“Vom avea un meci foarte greu, deoarece HC Zalău vine după două jocuri foarte bune, la Cisnădie şi acasă cu Universitatea Cluj. Întâlnim o echipă care îmbină foarte bine jucătoarele cu experienţă, cu cele tinere. Fără doar şi poate HC Zalău este o echipă bună a campionatului şi o spun acest lucru şi jocurile de până acum. Chiar dacă în momentul de faţă ocupă locul 8, clasamentul încă nu este relevant. Ţinând cont că în vară au fost destul de multe plecări şi au venit doar jucătoare tinere, consider că Zalăul chiar a avut un parcurs bun până în momentul de faţă. Au rămas câteva jucătoare de bază şi nu întâmplător s-a obţinut un egal la Cisnădie, unde  Zalăul trebuia să câştige. Am văzut că la meciul cu Universitatea Cluj a primit 32 de goluri, dar din ce am înţeles în acest meci, domnul Tadici a folosit foarte mult jucătoarele tinere. Altfel nu pot creşte şi ele în valoare. Şi noi jucăm cu jucătoare născute în 97, 98, chiar şi 99, pe tot parcursul jocului.  Nu vreau să dau pronosticuri înaintea acestui joc pe care trebui să îl abordăm foarte serios. Se întâlnesc două echipe muncitoare, care luptă şi sperăm să fim în cea mai bună formă la ora jocului”, a declarat Victorina Bora pentru Sportul Sălăjean.

Meciul dintre CSM Slatina şi HC Zalău va avea loc duminică, începând cu ora 11.00.

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL