Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Un şofer de BMW a intrat într-un copac şi a rămas încarcerat


Bărbatul de 52 de ani care se afla la volanul unui BMW cu volan pe dreapta, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie intrând într-un copac. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru ca bărbatul să poată fi scos din maşină


În doar câteva ore, în judeţul Sălaj au avut loc două evenimente rutiere grave, în care au fost implicate autoturisme BMW. După evenimentul de azi dimineaţă dintre Sălăjeni şi Sărmăşag, un alt eveniment rutier grav a avut loc în municipiul Zalău.

Puţin după orele prânzului, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Badon, în timp ce conducea autoturismul, marca BMW, cu volan pe dreapta, înmatriculat în Anglia, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat într-un copac.

“Sâmbătă, 3 noiembrie, în municipiul Zalău, un bărbat de 52 de ani din comuna Hereclean, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a acroşat scuarul din partea stângă în direcţia de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto”, ne-a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

În urma impactului şoferul de 52 de ani a rămas blocat între fiarele contorsionate ale BMW-ului, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj