Connect with us

Feminin

Dueluri “de foc” în Liga 1 Feminin la final de săptămână


În runda cu numărul şapte primele patru clasate se vor duela între ele. Multipla campioană a României, “U” Olimpia Cluj se va deplasa la Alexandria, în timp ce Heniu Prundu Bârgăului va primi vizita Universităţii Galaţi


Liga 1 Feminin a ajuns deja la etapa cu numărul 7, meciurile din această rundă urmând să se desfăşoare duminică, de la ora 11.00.

Această etapă de la finele săptămânii programează câteva jocuri interesante, iar primele patru clasate se vor duela între ele. Poate cel mai interesant duel va avea loc la Alexandria, acolo unde Universitatea va primi vizita multiplei campioane a României, “U” Olimpia Cluj. Echipa din judeţul Teleorman ocupă un onorabil loc trei după şase etape disputate, în timp ce clujencele sunt acolo unde ne-am obişnuit cu ele, pe locul 1.

Un al duel interesant va avea loc la Prundu Bârgăului. Heniu se află la un start foarte bun de sezon, înregistrând rezultate ce-i permit să se situeze pe locul 2. Acolo îşi propun bistriţencele să rămână şi după etapa a VII-a, când vor primi vizita Universităţii Galaţi, formaţie care deşi este nou-promovată, ocupă în prezent locul 4 în Liga 1 Feminin. Bistriţencele vin după eşecul de la Vasas Femina Odorhei, într-o partidă restantă din etapa a IV-a şi sunt dornice să răzbune acest eşec în faţa propriilor suporteri.

La Bucureşti se anunţă un duel destul de echilibrat în AFC Fair-Play Bucureşti şi Fortuna Becicherecu Mic. În cazul unei victorii, timişorencele pot egala la punct formaţia din capitală, în timp ce dacă gazdele se vor impune, pot spera la podium, dacă jocul rezultatelor le va fi favorabil.

După ce a trecut cu 3 – 0 de Heniu Prundu Bârgăului, Vasas Femina Odorhei pare a avea o misiune facilă în jocul cu CSŞ Târgovişte, formaţie care nu se regăsteşte după plecarea Mihaelei Merlan şi ocupă în prezent ultimul loc, având eşecuri pe linie.

La finalul săptămânii, Independenţa Baia Mare va avea liber, având în vedere că era programat meciul cu CFR Timişoara, însă gruparea de pe Bega s-a retras din campionat.

Sursa foto: Alin Botioc


Programul etapei a VII-a, duminică, ora 11.00:

Universitatea Alexandria – “U” Olimpia Cluj

Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Galaţi

AFC Fair-Play Bucureşti – Fortuna Becicherecu Mic

Vasas Femina Odorhei – CSŞ Târgovişte

Independenţa Baia Mare stă


 

387 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin