Connect with us

Ştiri din Sălaj

Captură „impresionantă” pentru poliţiştii sălăjeni: 78 de pâini


Pâinea noastră cea de toate zilele i-a adus o amendă usturătoare administratorului unuei firme din Sălaj. Acesta a fost prins în trafic de oamenii legii, transportând pâinile fără documente legale


Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au continuat, joi, 1 noiembrie, acţiunile de verificare a transportului de produse de panificaţie.

În acest context, au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 110C, pe direcţia Dolheni-Ileanda, cu care transporta 78 de pâini, în vederea comercializării, fără a avea aviz de însoţire sau alte documente de provenienţă.

Tânărul este administrator la o societate comercială, din judeţul Sălaj, cu domeniu de activitate producere şi comercializare produse de panificaţie.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional societatea comercială, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru încălcarea prevederilor OUG 12/2006 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Adi

  2 November 2018 at 19:33

  Dice lea deschis mașină fără mandat de percheziție cu nr de mașină și c cauta trebuia bătuți futui în gura de polițai incapabili cu scoala de câteva luni ce au

 2. Cornel

  11 November 2018 at 20:53

  Ai de plm ce ȘTIRE. Cine plm face trafic cu pâine idioților. Țiganii circula cu mașini fără asigurare fără acte și nimeni nu ii întreabă nimic iar politia confisca pâine.
  Doamne în ce plm de tara trăim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj