Connect with us

Ştiri din Sălaj

A rănit un bătrân după o manevră greşită în trafic


Două autoturisme s-au ciocnit între Meseşeni şi Aghireş, din cauza unui şofer de 31 de ani, din Zalău. Zălăuanul a vrut să depăşească un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani, dar a intrat în coliziune cu acesta, maşina condusă de vârstnic ajungând în şanţ


Joi, 1 noiembrie, pe Drumul Judeţean 191 C, între localităţile Meseşeni şi Aghireş s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Conform IPJ Sălaj, din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un tânăr de 31 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe sectorul de drum menţionat, a acroşat un alt autoturism, în timp ce efectua manevra de depăşire.

În urma impactului, autoturismul depăşit, condus de un bărbat de 71 de ani, din Zalău, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în şanţ.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a vârstnicului.

La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri Zalău, echipaj SMURD, precum şi echipaje de la poliţie.

Bătrânul de 71 de ani a fost preluat şi transportat la spital de către un echipaj SMURD. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj