Connect with us

HANDBAL

HC Zalău forţează prima victorie în deplasare


După două remize şi o înfrângere pe teren străin, formaţia zălăuană speră să obţină şi prima victorie, la incomoda CSM Slatina


În primele şapte etape din Liga Naţională, HC Zalău a strâns 11 puncte şi ocupă locul 8, la doar două puncte de ocupanta locului 5 – Minaur Baia Mare.

Trei victorii şi două remize sunt rezultatele pozitive obţinute până acum în campionat de echipa lui Tadici, care încă nu a cunoscut gustul victoriei şi pe teren străin.

Gruparea de sub Meseş speră însă să spargă gheaţa şi în deplasare şi îşi propune prima victorie externă, duminică, când va întâlni CSM Slatina, într-o partidă ce contează pentru etapa a VIII-a.

Adversara Zalăului ocupă locul 10, cu 7 puncte acumulate şi nu mai are statutul din sezonul trecut când părea o formaţie candidată la locurile ce duc în liga secundă.

Sub comanda lui Victorina Bora, CSM Slatina arată mult mai bine şi a reuşit câteva rezultate surprinzătoare şi în returul sezonului trecut.

În acest campionat, oltencele au arătat că pot pune probleme oricărui adversar pe teren propriu, iar în etapa a IV-a au câştigat cu Gloria Bistriţa.

CSM Slatina s-a impus şi în deplasare, la Universitatea Cluj, dar a mai obţinut un rezultat pozitiv şi la CSM Galaţi.

Echipa antrenată de Victorina Bora vine acum după trei înfrângeri, cu Gloria Buzău, SCM Craiova şi Minaur Baia Mare.

Astfel, oltencele sunt cu moralul la pământ, iar de acest aspect speră să profite HC Zalău, care în ultimele trei etape a câştigat două meciuri (cu CSM Roman şi U Cluj), dar a mai obţinut şi o remiză preţioasă, la Cisnădie.

Va fi a patra confruntare dintre cele două echipe, în ultimul an.

În sezonul trecut, HC Zalău şi CSM Slatina s-au mai întâlnit de trei ori, iar de fiecare dată, echipa lui Tadici a câştigat, atât în Liga Naţională, cât şi în Cupa României. La ultimul joc de la Slatina, partida a fost mai strânsă, iar zălăuancele s-au impus cu 25 – 24.

“Ne pregătim pentru următoarele meciuri şi sperăm să obţinem cât mai multe puncte. Au fost surprize mari şi în etapa trecută, iar campionatul este foarte dificil”, a spus Tadici.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 octombrie.

 


Duminică, ora 11.00, Sala Sporturilor din Slatina:

CSM Slatina – HC Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL