Connect with us

FOTBAL

Unirea Hereclean le-a “stins lumina” celor de la Voinţa Derşida


Formaţia condusă de Florin Mândruţiu a câştigat în faţa deţinătoarei titlului din Seria Vest. Partida a avut loc luni seara, în nocturnă şi s-a bucurat de o asistenţă numeroase, în tribunele Bazei Viitorul fiind peste 200 de spectatori


Seria Vest a rămas cu 15 echipe, după ce Voinţa Horoatu Crasnei s-a retras din campionat, astfel că în runda de la finalul săptămânii, liderul Sporting Zalău a avut rundă liberă.

Capul de afiş al acestei etape a fost confruntarea dintre Unirea Hereclean şi Voinţa Derşida, care s-a disputat luni seară, în nocturnă. Peste 200 de spectatori au fost prezenţi în tribunele Bazei Sportive “Viitorul” şi s-au putut bucura de un spectacol fotbalistic, dar şi de o victorie importantă reuşită de Unirea Hereclean.

Formaţia condusă de Florin Mândruţiu a început tare şi după prima repriză conducea cu 3 – 1. În partea secundă, Voinţa a redus din diferenţă, însă gazdele au conservat avantajul minim şi s-au putut bucura de o victorie importantă obţinută în faţa deţinătoarei titlului din Seria Vest.


Unirea Hereclean – Voinţa Derşida 3 – 2 (3 – 1)

Au marcat: Paul Creţiu (‘7), Paul Abrudan (‘36) şi Ciprian Marian (‘44), respectiv Keresztes Zoltan (‘9) şi Claudiu Remeş (‘49)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL