Connect with us

HANDBAL

Cadetele de la CSS Zalău termină turul pe podium!


Tinerele handbaliste pregătite de Dan Pavel nu au avut nicio emoţie în duelul cu ultima clasată, impunându-se la scor în faţa celor  de la LPS Bistriţa. În urma acestei victorii, CSS Zalău a urcat pe locul 3


La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat jocurile din ultima etapă a turului în Campionatul Naţional rezervat categoriei de vârstă junioare II. CSS Zalău a avut o misiune facilă, întâlnind pe teren propriu ultima clasată, LPS Bistriţa.

Mai mult, moralul tinerelor handbaliste pregătite de Dan Pavel a crescut şi mai mult, după ce gruparea zălăuană a câştigat la “masa verde” şi duelul din etapa secundă, cu CS Seini, după ce gruparea din judeţul Maramureş nu a respectat mai multe cerinţe impuse de Federaţie.

Astfel, cu o victorie în faţa grupării bistriţene, CSS Zalău ar fi urcat pe podium, la capătul primei părţii a sezonului regulat.

Alimentate de acest gând şi impulsionate de pe margine de antrenorul Dan Pavel, handbalistele noastre au început mult mai bine jocul şi s-au aflat în permanenţă în controlul partidei, până la pauză, sălăjencele reuşind să se distanţeze la şapte goluri diferenţă.

În partea secundă, antrenorul Dan Pavel a avut ocazia să ruleze tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie, iar fetele au răspuns cu brio. Astfel, avantajul de şapte goluri creat în prima parte s-a menţinut până la final.

În acest joc, Laura Andrada Groza a fost din nou cea mai bună marcatoare a Zalăului, reuşind să înscrie nu mai puţin de 11 goluri. Natalia Iepan şi Dalia Rus au reuşit şi el să înscrie câte 6 goluri fiecare. Astfel, după ce a fost câştigat duelul cu CS Seini la “masa verde” şi succesul cu LPS Bistriţa, CSS Zalău încheie prima parte a sezonului regulat pe locul 3, la egalitate de puncte cu CS Marta Baia Mare, echipă aflată pe locul secund.

 “Am făcut un joc bun, însă în meciul cu ultima clasată nici nu ne gândeam la altceva. Am rulat tot lotul ca să vedem la ce nivel suntem şi în principal sunt mulţumit de jocul pe care l-am făcut. S-a terminat turul, avem o săptămână de pauză, după care vom începe returul. Sperăm că vom continua tot aşa. Parcursul din tur mă mulţumeşte, chiar dacă am avut unele sincope”, ne-a spus Dan Pavel.

Reamintim faptul că la finalul sezonului regulat, primele trei clasate se vor califica la Turneul Elită, în timp ce următoarele trei clasate vor evolua la Turneul Speranţelor.


CSS Zalău – LPS Bistriţa 31 – 24 (16 – 9)

CSS Zalău: Denisa Pop, Ana Serencu – Andrada Groza (11 goluri), Natalia Iepan (6), Dalia Rus (6), Andreea Crişan (3), Mara Pop (3), Egri Anna (1), Teodora Zahorte (1), Denisa Varga, Miruna Labo, Camelia Gorgan, Denisa Mureşan şi Baczidai Patricia. Antrenor: Dan Pavel


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL