Connect with us

DIVIZIA A1

Paul Şomoi – jucător VCM Piatra Neamţ: “Va fi plăcut pentru mine să joc din nou acasă”


Voleibalistul zălăuan va evolua pentru prima dată împotriva foştilor colegi de la Volei Municipal Zalău, cu prilejul meciului de campionat dintre zălăuani şi moldoveni


Etapa cu numărul patru din Divizia A1 de volei masculin va fi una cu totul şi cu totul specială pentru Paul Şomoi. Tânărul centru zălăuan a fost împrumutat de Volei Municipal Zalău la VCM Piatra Neamţ pentru acest sezon, iar în această rundă, voleibalistul va reveni sub Meseş, cu ocazia duelului dintre cele două echipe.

Şomoi s-a acomodat la Piatra Neamţ şi este folosit titular. Astfel, toată lumea este fericită, mai ales că la Zalău era greu să prindă multe minute.

“Va fi plăcut pentru mine să joc din nou acasă, chiar dacă îi voi avea adversari pe foştii mei colegi. Zalăul este favorită certă, suntem conştienţi de asta, dar noi vom încerca să facem un joc cât mai bun. Nu avem un lot care să ne permită să ne batem de la egal la egal cu echipele tari din campionat. Noi ne propunem să facem meciuri cât mai bune şi să acumulăm experienţă, deoarece majoritatea suntem jucători tineri, iar aceste meciuri sunt benefice pentru noi în primul rând, ne vor ajuta pe viitor să creştem în valoare”, ne-a spus Paul Şomoi.

Să spunem că meciul dintre Volei Municipal Zalău şi VCM Piatra Neamţ va avea loc joi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1