Connect with us

DIVIZIA A1

Transferat pe bani mulţi la Zalău, bulgarul Gradinarov e rezervă de lux


Plătit la CS Volei Municipal cu 5.000 de euro pe lună, internaţionalul bulgar nu şi-a găsit încă locul în sextetul condus de conaţionalul său – Nikolay Jeliazkov, fiind rezerva de “lux” a zălăuanului Rareş Bălean. Conform unor surse apropiate clubului, Miroslav Gradinarov a fost transferat la poalele Meseşului deşi în această vară el a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi!?


În vară, conducerea fostei campioane a României anunţa cu surle şi trâmbiţe transferul internaţionalului bulgar Miroslav Gradinarov.

Cu o  vastă carieră în spate, voleibalistul în vârstă de 33 de ani lăsa titrata Benfica Lisabona pentru CS Volei Municipal Zalău.

“În anul 2017, am reuşit să câştig Cupa României cu Arcada Galaţi, avându-l pe Nikolay Jeliazkov antrenor. Îmi place să lucrez cu el şi când m-a sunat să mă cheme la Zalău, nu am stat pe gânduri şi am zis DA! O să vin la Zalău pentru a câştiga tot ce se poate. Îmi place că Zalăul este o echipă cu ambiţii şi o istorie bogată”, spunea Gradinarov chiar după oficializarea transferului.

Adus la Zalău pe 50.000 de euro, ca să fie rezerva lui Rareş Bălean!

Deşi bulgarul are un CV stufos, cu prezenţe în campionatele din Bulgaria, Italia, Franţa, Japonia, Cipru sau Portugalia, au existat încă de la realizarea tranzacţiei voci care au spus că această mutare nu are niciun sens, având în vedere că pe postul de trăgător secund se aflau deja “căpitanul” Leo Dall Bosco şi Rareş Bălean, cel care în sezonul trecut a dat clasă tuturor vedetelor echipei, fiind de departe cel mai bun jucător al Zalăului!

Colac peste pupăză, conducerea clubului a mai făcut o mutare surprinzătoare, chiar cu câteva zile înaintea startului de sezon.

Deşi lotul era complet, CS Volei Municipal l-a transferat şi pe al patrulea trăgător secund, este vorba despre Matheus Dall Bosco, nimeni altul decât fratele mai mic al brazilianului Leo Dall Bosco.

Astfel, sălăjenii au plecat la drum cu patru trăgători secunzi, titulari de bază fiind Leo şi Bălean.

Altfel spus, Zalăul îşi poate permite luxul de a ţine pe banca de rezerve doi străini, pentru care clubul a plătit o căruţă de bani.

Numai pentru salariul internaţionalului bulgar, CS Volei Municipal plăteşte 5.000 de euro pe lună (contract pe 10 luni)!

În primele două runde, la jocurile cu Explorări Baia Mare şi SCMU Craiova, Gradinarov a mai jucat câte puţin.

În tribune la jocul cu “U” Cluj

În partida din etapa a III-a, jucătorul venit de la Benfica Lisabona nu s-a mai aflat nici pe foaia de joc.

„Miroslav Gradinarov nu a fost în lot pentru meciul cu U Cluj, pentru că a resimţit unele dureri la genunchi şi şi-a făcut un RMN. Însă, nu este nimic serios, el este în regulă. A trebuit să facă pauză timp de două zile. Nu este nimic serios, iar de luni, acesta a revenit la antrenamente. Va fi în regulă pentru meciul cu Piatra Neamţ şi va evolua în acel joc”, a precizat antrenorul Nikolay Jeliazkov.

Operat la menisc şi ligamente

Aşadar, tehnicianul Zalăului ne-a dat asigurări că internaţionalul bulgar va fi apt pentru jocul de joi cu VCM Piatra Neamţ.

Conform unor surse din apropierea clubului, situaţia nu este însă prea roză, deoarece jucătorul are unele probleme la genunchi şi care persistă încă dinaintea venirii sale la Zalău.

Mai mult, Gradinarov ar fi suferit în vară şi o intervenţie chirurgicală tot la genunchi, este vorba de o operaţie la menisc şi ligamente, care a fost efectuată în Bulgaria!?

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1