Connect with us

FOTBAL

Romario Rus şi Adrian Micaş, în fotoliul de lider cu ACS Fotbal Comuna Recea


Cei doi fotbalişti sălăjeni se află pe primul loc în Seria a V-a din cel de-al treilea eşalon, după 10 etape disputate, având cu două puncte mai mult decât principalele urmăritoare Csikszereda Miercurea Ciuc şi Minaur Baia Mare


După desfiinţarea echipei FC Zalău, judeţul nostru a rămas fără echipă de seniori la nivelul Ligii a III-a. Însă, în acest eşalon ne putem mândri cu mai mulţi jucători ce fac cinste judeţului nostru. Unul dintre ei este Raul Stanciu, care traversează o perioadă bună la Unirea Tăşnad, grupare aflată pe locul 8.

Însă, pe lângă acesta, judeţul nostru se poate mândri cu doi jucători care sunt oameni de bază la  actualul lider din Seria a V-a din Liga a III-a, Romario Rus şi Adrian Micaş.

Cei doi mijlocaşi sălăjeni se află în lotul celor de la ACS Fotbal Comuna Recea, grupare pregătită de Romulus Buia. Maramureşenii traversează o perioadă bună în campionat şi după 10 etape au devenit liderul seriei.

O contribuţie majoră la această ascensiune a celor de la ACS Fotbal Comuna Recea au avut şi cei doi sălăjeni, deveniţi oameni importanţi în echipa lui Romică Buia.

Chiar dacă Romario Rus şi Adrian Micaş nu au ieşit în evidenţă prin numărul de goluri marcate în acest sezon, rolul lor este de a crea goluri, dar cu toate acestea cei doi s-au aflat şi la finalizare, izbutind să înscrie fiecare câte un gol în campionat, în timp ce Romario a punctat şi în meciul din 16-imile Cupei României, cu “U” Cluj, meci pierdut de maramureşeni cu 1 – 3.

În ultima etapă, ACS Fotbal Comuna Recea s-a impus la AFC Hărman, grupare la care evoluează Mugurel Buga, fostul atacant al celor de la Rapid Bucureşti.

În urma acestui succes, maramureşenii au acumulat 24 de puncte, având cu două puncte mai mult faţă de principalele urmăritoare AFK Csikszereda Miercurea Ciuc şi Minaur Baia Mare.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 31 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL