Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. L-a înjunghiat cu “sânge rece” şi l-a abandonat în plină stradă


Un bărbat de 40 de ani din comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj, i-a aplicat nu mai puţin de nouă lovituri de cuţit unui clujean pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge pe un pod din oraşul Huedin


Caz înfiorător petrecut marţi seara în Huedin.

În jurul orei 20.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au fost anunţaţi despre faptul că o persoană zăcea într-o baltă de sânge pe un pod din oraşul clujean. Bărbatul se afla în stare de inconştienţă în momentul în care au ajuns poliţiştii la faţa locului.

Astfel, conform Ziarului Clujean, la faţa locului au sosit şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, pentru efectuarea investigaţiilor care au dus la producerea acestui eveniment nefericit.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, victima, în vârstă de 31 de ani, din Săcuieu, judeţul Cluj, a avut un conflict verbal şi pe urmă fizic, pe fondul consumului de alcool, cu un bărbat de 40 de ani din comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj.

Sălăjeanul i-a aplicat clujeanului nu mai puţin de nouă lovituri de cuţit la nivelul abdomenului, iar pe urmă a încercat să fugă de la locul faptei, lăsându-l pe bărbatul de 31 de ani într-o baltă de sânge.

Victima a fost transportată la UPU Spitalului Orăşenesc Huedin.

Chiar dacă a încercat să părăsească oraşul, sălăjeanul a fost prins de poliţiştii din Huedin, care l-au reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Conform colegilor de la Ziarul Clujean, sălăjeanul de 40 de ani va fi prezentat în cursul zilei de azi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Ziarul Clujean

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj